Flying Duck on kilpaillut pitkään. Kuvassa tamma voittaa 6-vuotiaana Jokimaalla Henry M. Bollströmin tuulettaessa.
Flying Duck on kilpaillut pitkään. Kuvassa tamma voittaa 6-vuotiaana Jokimaalla Henry M. Bollströmin tuulettaessa.Kuva: Olavi Ilmonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Konkaritamma yllättää

Viimeistä kauttaan kilpaileva 12-vuotias Flying Duck on vahvassa iskussa, vaikka neljästä edellisestä kilpailusta paras sijoitus on viides.

Toissa kerralla Vieremällä Flying Duck joutui peruuttelemaan mailin kilpailussa hännille, mistä tuli hienosti, vaikka ei viidettä sijaa ylemmäksi yltänytkään. Viimeksi Oulussa se lähti taustalta 1300 metriä ennen maalia kolmannelle ja eteni menestyjän elkein viimeisellä takasuoralla johtaneen Rapid Leaderin rinnalle. Loppukaarteessa Flying Duck kuitenkin painoi sisälle päin, minkä seurauksena ensin laukkasi keulahevonen ja sitten tamma itse. Kunto on joka tapauksessa kova, ja tänään Flying Duck pystyy voittamaan. Alustava peliprosentti on mukavasti alle kymmenen, joten kokeillaan Mikko Peitsahon valmentamaa sekä ohjastamaa tammaa varmana.

Avauskohde on tasainen mailin kisa, jossa alussa monella eturivin osallistujalla on kiire. Suosikeista takarivin Mini Pepper on maistuvin merkki alustavalla 16 prosentin kannatuksessaan.

Toinenkin kohde on haastava pelipähkinä. Tiuskaisee oli hyvä Kajaanin välistartissaan viime torstaina ilman kenkiä, mutta tänään se menee alustavalla tiedolla kengät jalassa. Neljännessä suosikki Campari Jetin kaveriksi otetaan eturivin Jonathan Boko.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopio

Toto5-1: 2, 9, 1, 4, 6, 12, 8 (5, 7)

Toto5-2: 9, 3, 2, 12, 4, 7, 5, 6, 10 (11, 1)

Toto5-3: 2 Flying Duck (6, 5)

Toto5-4: 9, 7 (10, 11)

Toto5-5: 1, 3, 5, 6 (4, 2)

7 x 9 x 1 x 2 x 4 = 504 riviä – 50,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi