Tuleva kilpailu on Jorma Tiilikaiselle 40. kilpailu Downshifterin kärryillä. He ovatkin tämän päivnä ideavaljakko.
Tuleva kilpailu on Jorma Tiilikaiselle 40. kilpailu Downshifterin kärryillä. He ovatkin tämän päivnä ideavaljakko.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Menestysmarssi kotiradalla saa jatkoa

Downshifter on viihtynyt etenkin viime aikoina kotiradallaan Kuopion Sorsasalossa, sillä edellisestä kolmesta kilpailustaan se on voittanut kaksi ja ollut kerran toinen.

Jorma Tiilikaisen Downshifterillä on edelleen kunto kohdillaan, vaikka toissa kerralla se oli seitsemäs ja viimeksi yhdestoista. Toissa kerralla ruuna teki 2. ulkoa kierroksen kirin ja kirmasi loppukaarteeseen mentäessä kärkeenkin asti, mutta Joensuun maalisuora oli armoton ja sijoitus painui keskijoukkoihin. Esitys oli joka tapauksessa hyvä. Viimeksi Lahdessa ruuna roikkui alun ulkoradoilla ja eteni lopulta toiselle ilman selkää, mistä tehtävä oli vain raakavauhtisessa kisassa liian vaikea.

Tänään sillä on hyvä mahdollisuus palata voittojen tielle. Vaikka lähtöpaikka on aika ulkona kutosradalla, Downshifter lähtee lujaa ja juoksee todennäköisesti keulapaikalla, mistä se olisi todella vahvoilla. Alustavassa pelijakaumassa Tiilikaisen silmäterä on kolmossuosikki, joten varmaksi vain. Pelaajien suosikki He’s a Keeper menee tänään alustavalla tiedolla viime kerrasta poiketen tavan kärryllä ja kengät jalassa, mikä on miinus, ja vaikea uskoa ruunan esittävän tällä kertaa viime kerran veroista loistokasta kulkua.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopio

Toto5-1: 9, 4 (1, 3)

Toto5-2: 9, 11, 2, 7, 4 (6, 1)

Toto5-3: 7, 8, 9, 11, 12, 2, 15 (10, 14)

Toto5-4: 1, 6, 7, 9 (10, 12)

Toto5-5: 6 Downshifter (8, 7)

2 x 5 x 7 x 4 x 1 = 280 riviä – 28,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Jani Hartikainen: Giant Brodde (5) siirtyy kesäkenkään jonka uskotaan auttavan hevosta kohtuullisen paljon.

Lähtö 5

Sanna Paasikivi: Murder Mikella (4) on kaikki ok. Lähtö kova, rahasija tyydyttää tässä seurassa. Etukengät riisutaan jos keli sallii ja vetolappuja harkitaan kokeiluun.

Lähtö 6

Vesa Lipsanen: Hottine (10) palaa pitkältä tauolta. Kunto ei vielä edellisten vuosien tasolla.

Lähtö 9

Heikki Astikainen: Moonlight Dreamin (8) edellisessä startissa tuli varusterikko maalisuoralla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi