Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Nappireissulla paikka yllättää
Veli-Pekka Toivanen hyppää toista kertaa Villiheilin rattaille.Kuva HU-arkisto

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Nappireissulla paikka yllättää

Ideavihje laaditaan kahdella varmalla. Kierroksen pankin Endless Storyn tehtävä helpottui entisestään, kun kaksi ennakkoon kovinta haastajaa jäi pois. Toinen varma on Villiheili.

Ossi Nurmosen treenaama Villiheili on laukkaherkkyytensä vuoksi epäonnistumisaltis, mutta ravilla pysyessään se pystyy kamppailemaan tänään voitosta. Toissa kerralla tamma teki 3. ulkoa sitkeän 650 metrin kirin kolmanneksi. Edelle jäivät Maatian Tähti ja Hymynvirne.

Viimeksi Villiheili laukkasi alussa vastustajan häiriön vuoksi, joten sen kisan voi sivuuttaa. Sorsasalon Talvikuningatar on tasainen lähtö, ja juoksunkulku ratkaisee paljon. Noin kymmenen prosenttia pelattu Villiheili juoksee todennäköisesti keulassa ravaavan Virin Varpun takana tai 3. sisällä, jos nopea Kiirilla ehtii 20 metristä tulla siihen väliin.

Avauskohteessa haetaan yllätystä ottamalla kaikki hevoset mukaan. Toinen kohde on aika lailla oikein pelattu. Frivoll Galilein Suomen debyytti on mielenkiintoinen. Neljännessä Endless Story hakee jossain vaiheessa keulapaikan, ja tappiota on muillakin juoksunkuluilla vaikea kuvitella.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopioon

Toto5-1: Kaikki 10 hevosta

Toto5-2: 7, 2, 6, 3, 4 (1, 5)

Toto5-3: 8 Endless Story (3, 4)

Toto5-4: 2 Villiheili (1, 7)

Toto5-5: 5, 9, 4, 8, 6 (3, 1)

10 x 5 x 1 x 1 x 5 = 250 riviä – 25,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi