Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Paikka iskeä kauden avausvoitto
Valiant Dream on oiva ideavarma, Ruunan peliprosentti iltapäivällä oli alle kahdeksan.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Paikka iskeä kauden avausvoitto

Ideavihjeen varma löytyy illan kovimmasta lämminveristen lähdöstä. Viime vuonna uransa parhaan kauden takonut Valiant Dream ei ole vielä tänä vuonna viidessä kilpailussaan yltänyt mitaleille, mutta tänään siihen on oiva mahdollisuus.

Viime vuonna yli 55 000 euroa tienannut Valiant Dream starttaa tänään neljättä kertaa Seppo Suurosen valmennuksesta. Toissa kerralla Lappeenrannan Toto75-lähdössä se kiri 4. ulkoa mukavasti neljänneksi. Viimeksi tehtävä oli Tammer-ajossa 5. ulkoa vaikea, kun se koitti kiriä kolmatta, mutta ei saanut otetta kärjestä ja valui maalisuoralla viimeiseksi. Tänään vastus ei ole yhtä kova kuin edellisissä kilpailuissa, minkä lisäksi Valiant Dream omaa parannuspotentiaalia. Alle kymmenen prosenttia pelattuna sitä kokeillaan ideavihjeen tukipilarina.

Avauksessa lapulle mukaan yllättäjistä Säihkeen Liekki, joka menetti viimeksi loppukaarteessa keulapaikalla rytminsä tänäänkin mukana olevan Farakin valuessa sisälle päin ja aiheuttaen pienen kontaktin. Toisena kohteena ajettava Ponsse Cupin karsinta rastitetaan leveästi. Kolmeprosenttiselle Come and Get Itille on tehty varustemuutoksia tälle päivää.

Kolmannen kohteen suosikki Gognap tulee Teuvo Nikulaisen valmennuksesta. Nikulainen kertoi eilen maanantaina, että kaikki pitäisi olla kunnossa, ainut asia, joka aiheuttaa kysymysmerkin tälle päivää on viime lauantaina alisuorittanut tallikaveri. Sen ja jonkinlaisen lähtölaukkariskin vuoksi Gognap varmistetaan ideavihjeessä.

Tästä kupongille:

.

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopioon

Toto5-1: 1, 8, 15 (9, 13)

Toto5-2: 1, 4, 6, 7, 2, 5 (9, 8)

Toto5-3: 3, 5, 2, 4, 10 (12, 8)

Toto5-4: 11 Valiant Dream (14, 16)

Toto5-5: 11, 10, 6, 1 (4, 13)

3 x 6 x 5 x 1 x 4 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi