Iikka Nurmone palaa entisen valmennettavansa, ideavihjeen varman Overdosen kärryille.
Iikka Nurmone palaa entisen valmennettavansa, ideavihjeen varman Overdosen kärryille.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Tällä kertaa vauhdin säätely onnistuu

Viime kerralla johtavan rinnalta aivan liian reippaaseen matkavauhtiin väsynyt Overdose on kiinnostava hevonen tämän päivän Kuopion Toto5-pelissä.

Overdose debytoi viimeksi Teuvo Nikulaiselta vauhdikkaalla juoksulla, kun kiisi Kajaanissa johtavan rinnalla ensimmäiset 500 metriä 08,5 ja avauskierroksen 13,5. Lopussa tuli sitten odotettu väsy, ja Nikulainen kommentoi kilpailun jälkeen, ettei hevoselta hänelle yllättäen jarrua sinä päivänä löytynyt.

Siitä kilpailusta on nyt reilu kuukausi aikaa, ja tämän viikon maanantaina treenari uskoi, että tällä kertaa hevonen on paremmin kuskin ajettavissa. Ohjastajaksi vaihtuu Nikulaisen jälkeen entinen treenari Iikka Nurmonen, ja jos hän saa takavoltin takarivistä annettua Overdoselle kohtalaisen onnistuneen juoksun, 5-vuotias ruuna pystyy kirimään voittoon. Alustava peliprosentti on maistuvasti seitsemän pinnassa.

Toisessa kohteessa yllättäjäosastolta mukaan montén jälkeen kärrylähtöihin paluun tekevä Hyvityksen Pyry joka alustavalla ilmoituksella juoksee ilman kaikkia kenkiä. Hevosella on vauhtia ja jaksoa sarjoihinsa riittämiin, mutta loppusuoran puristus on useasti uupunut. Kolmannessa kohteessa lapulle nousee huippukauden 2019 jälkeen vaisummin menestynyt Vie De Dream, joka esiintyi viimeksi ihan pirteästi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopioon

Toto5-1: 14 Overdose (11, 6)

Toto5-2: 7, 9, 6, 3, 5, 2 (4, 1)

Toto5-3: 6, 8, 1, 3, 2 (7, 4)

Toto5-4: 6, 7, 8, 1, 2 (5, 11)

Toto5-5: 3, 4, 1 (8, 6)

1 x 6 x 5 x 5 x 3 = 450 riviä – 45,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi