Veijo Lipposen suojatti Liisinko on vihjeen idea.
Veijo Lipposen suojatti Liisinko on vihjeen idea.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Kuopio: Toinen numero sijoituksesta pois

Viime lauantaina Kajaanin Toto75-lähdössä kymmenenneksi sijoittunut Liisinko on ideavihjeen varmavalinta.

Veijo Lipposen valmentamalla Liisinkolla ei ollut kiva tehtävä viime lauantaina takamatkan takarivistä tavoitella menestystä. Timo Mäkäräisen ajokin kirivaihe ei mennyt edullisesti, mutta 10-vuotias ruuna osoitti olevansa edelleen kunnossa, kun tarpoi ulkoratoja pitkin kirituhannen tasaisen laadukkaassa Lumi-Ramin voittamassa kisassa 27,1. Tänään Liisinkolla on realistinen mahdollisuus saada aivan erilainen juoksu jopa keulapaikalla, mistä sitkeä ruuna pystyisi ehdottomasti pitämään muut takanaan. Alustavasti se on prosenteissa Fransuan jälkeen kakkossuosikki.

Toinen kohde on laadukas lähtö, jossa alle 10-prosenttisista ideasysteemiin poimitaan Hannibal Ice ja Call It Julio. Kolmannessa kohteessa yllättäjistä mukaan viimeksi positiivisesti yli vuoden kisatauolta palannut Villituisku sekä viimeksi kesäkauden avauksessaan aiempaa paremmin ravannut R.R. Muistotar. Neljännessä haetaan potinnostoa ensimmäistä kertaa tänä vuonna ilman kenkiä juoksevalla Q-Rex Oakilla, ja päätöksessä megasuosikki Credit To Love suojataan Minto’s Don Juanilla.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Kuopio

Toto5-1: 3 Liisinko (8, 7)

Toto5-2: 1, 7, 8, 10, 12, 9 (2, 4)

Toto5-3: 11, 7, 16, 10, 4, 1 (8, 12)

Toto5-4: 6, 4, 9, 3 (12, 1)

Toto5-5: 2, 3 (1, 8)

1 x 6 x 6 x 4 x 2 = 288 riviä – 28,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Vamentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Aki Kauppinen: Call It Julio (9) eli "Julle" on normikotioloissa oikein mukava reenikaveri. Viimeistelyn perusteella liian kova lähtö meille. Vinoksi menee oikein reippaassa vauhdissa. Melkein pitää päällä seisoa, jos odottaa rahasijoille. Taitava kuski toki voi tehdä ihmeitä. Hepo muuten normaalia rauhallisempi radalla harjoitellessa. Kaikki peliin kuitenkin!

Lähtö 6

Heikki Klemetti: Uskoisin, että R.R. Muistotar (4) parantaa edellisestä startista. Samalla balanssilla mennään kengityksen ja varusteiden suhteen.

Lähtö 8

Sari Orreveteläinen: Kesäretkelle Kuopioon! Työmies Conny Sisu (4) jatkaa kelpo kunnossa mutta vähän tasavauhtisena tuppaa jäämään juoksunkulun armoille etenkin kun lähtö on otettava varman päälle. Matka puoltaa ja siksi reissuun lähdetäänkin.

Lähtö 9

Sanna Paasikivi: Murder Mikella (9) pitäisi olla kaikki ok. Lyhyt starttiväli mietityttää. Ilmoitettiin starttiin vain koska toiselle tallin hevoselle tarvittiin matkaseuraa. Jää tämän startin jälkeen huoltotauolle.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi