Timo Tuominen ja Villivisa ovat päätöskohteen ideavarmat.
Timo Tuominen ja Villivisa ovat päätöskohteen ideavarmat.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Ankkuri päätökseen

Ideavihjeessä suuret prosenttirohmut ovat saaneet varmistusmerkkejä rinnalleen ja rivin tukipilarina toimii päätöskohteessa hyvänä talvihevosena tiedetty Villivisa.

Timo Tuomisen suojatti jäi kesäkuussa suunnitelman mukaan treenipaussille tähtäimenä talven kilpailut. Marraskuun paluustartissaan varmamme teki kotiradalla varsin lupaavan esityksen. Villivisa oli heti mukana hyvätasoisessa Tuurin Tulin voittamassa lähdössä, missä eteni toisesta ulkoa uudella autoennätyksellään totokolmikkoon.

Kilpailun alle saatuaan kilpailuvire meni todennäköisesti ison harppauksen vielä parempaan suuntaan. Vastus näyttää ennakkoon sopivalta, ja uskomme vahvan menijän jyräävän kahdesta takamatkasta huolimatta voittoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 4, 2, 6, 1 (9, 8)

Toto5-2: 5, 3 (1, 11)

Toto5-3: 4, 5, 3, 2, 6

Toto5-4: 2, 9, 5, 10, 7, 6, 3, 4 (11, 8)

Toto5-5: 13 Villivisa, (12 (5)

4 x 2 x 5 x 8 x 1 = 320 riviä – 32,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Christa Packalén: Kiikku's Trooperilla (6) on treeneissä mennyt kaikki hyvin. Starttiväli venyi ja tämäkään ei ole rahallisesti paras sarja mutta haluun että saa jonkun lähdön kroppaan. Uskoisin että kunto on edelleen hyvä ja pystyy pärjäämään tässäkin.

Lähtö 7

Christa Packalén: Kiikku's Cashierin (3) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen ja on ollut treeneissä yllättävän rauhaisa. Yleensä rauhallisuus ei ole ollut hyvä merkki menestyksen suhteen mutta katsotaan miten tänään käy.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi