New Grove Waylon starttaa tänään Jokimaalla ja tiistaina Teivossa.
New Grove Waylon starttaa tänään Jokimaalla ja tiistaina Teivossa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Keulasta liki

Illan Toto5-kierros vaikuttaa ennakkoon kovin haastavalta suurten pelisuosikkien loistaessa poissaolollaan. Ideavihjeen tukipilariksi valikoituu viime kilpailuissaan sijoituksiaan parempia esityksiä tehtaillut New Grove Waylon.

Vermon pitkällä matkalla varmamme joutui vaativissa olosuhteissa ravaamaan ensimmäisen kierroksen 13-vauhtia, mutta taisteli siitä huolimatta maalisuoralla urhoollisesti kakkoseksi. Edelle ennätti vain voittokone Rosima. Viime torstaina myrkynnopea ruuna haki tasokkaassa koitoksessa kärkipaikan väkisin haltuunsa toisen kaarteen alussa, mistä kesti vaativasta avauskierroksen huolimatta viidenneksi.

Kasiradasta huolimatta uskomme alustavassa pelijakaumassa vasta kohteensa kolmossuosikiksi jääneen varmamme etenevän taas nopeasti johtoon. Vastus paperilla näyttää aikaisempia kilpailuja paljon sopivammalle, jossa uskomme Ilona Mäkisen silmäterän palaavan voittokantaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 1 6, 5, 8, 3, 1 (4, 2)

Toto5-2: 6, 8 (9, 5)

Toto5-3: 11, 10, 4, 2, 1 (5, 6)

Toto5-4: 1, 7, 3, 2, 10, 4, 9, 12 (5, 8)

Toto5-5: 8 New Grove Waylon (1, 6)

5 x 2 x 5 x 8 x 1 = 400 riviä – 40,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Christa Packalén: Centidieci (4) teki viime starttiin huiman parannuksen ja suoritti vihdoinkin silleen miten on koti treenien perusteella odotettu. Uskon että jatkaa kunnossa ja jatketaan samoilla varusteilla.

Lähtö 5

Jonne Väkeväinen: Fireless (9) starttaa kengittä ensimmäistä kertaa, jos rata sallii. Kilpakengässä kuitenkin. Lähtöpaikka hyvä. Normaalia keveämmät ajot kotona, kelien vuoksi. Vetopallot uusi asia.

Lähtö 8

Mari Laasanen: Santo Grialin (3) huumori on ollut kateissa jo pitkään. Testataan missä mennään. Ei odotuksia.

Ennen Killeriä BWT Bayernilla (4) ajettiin vain yksi 24-vauhtinen hiitti. Hevonen ravasi hyvin koko matkan ja tuli ihan rehdisti maaliin. Oletettavasti hevonen parantaa otteitaan starttien myötä.

Lähtö 9

Christa Packalén: Seales Lips (8) palasi viimeksi huililta ja vaikka ei sijoitus ollutkaan hyvä niin olin tyytyväinen raviin ja muutenkin olemukseen. Uskoisin että meni startista eteenpäin. Paikka on huono joten tässä kohtaa tärkeintä olisi että tulisi juosten maaliin ja saisi kivan startin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi