Juuso Holttinen valmentaa ideavihjeen varmaa.
Juuso Holttinen valmentaa ideavihjeen varmaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Kotiradasta hyötyä

Suuren rahan toivossa ideavihjeessä kierroksen kaikki suuret suosikit varmistetaan ja varmaksi valikoituu toisessa kohteessa alustavassa pelijakaumassa haastajan rooliin jäänyt Credit Express.

Uran avauskilpailussa kesäkuussa varmamme oli Kriterium-kokeessa heti hyvä kolmas ja seuraavassa kilpailussa toiselta ilman selkää viides. Riihimäellä se jäi takamatkalta alussa ymmärrettävästi kauas kärjestä, mistä kohosi pitkällä kirillä kakkoseksi keulapaikalla ravanneen Ellen Halmin jälkeen.

Juoksuradalta sen pitäisi päästä taitavalla ohjastajalla hyvin matkaan. Credit Express on riviään kyvykkäämpi, joka pystyy juoksun onnistuessa uran avausvoittoon

”Hevosessa oli viimeksi aivan liikaa intoa avauskierroksen aikana, mikä kostautui sitten toisessa kaarteessa laukalla”, valmentaja Juuso Holttinen kertoo. ”Tänään niitä ongelmia ei pitäisi olla. Laitetaan starttiin korvia enemmän kiinni ja suurin hyöty tulee kotiradalla starttaamisesta. Se on vieraissa paikoissa vähän koheltanut turhaan ja tuhlannut energiaansa. Viime startin jälkeen treenit ovat sujuneet normaalisti ja kyllä sillä kykyjä pitäisi olla 16-alkuiseen tulokseen.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 2, 9, 5 (1, 4)

Toto5-2: 7 Credit Express (6, 8)

Toto5-3: 4, 6, 2, 7, 5, 8, 3, 1 (9)

Toto5-4: 10, 14, 8, 12 (2, 5)

Toto5-5: 3, 4, 5, 8, 6 (11, 10)

3 x 1 x 8 x 4 x 5 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Christa Packalén: Ze On Alma (5) teki mukavan koelähdön ja tuntuu treeneissä että meni siitä eteenpäin. Pyritään ehjään ja onnistuneeseen juoksuun.

Lähtö 3

Christa Packalén: Gryffindor (8) on ollut meillä reilu 2 kuukautta. Pari viikkoa sitten ajettiin hiitillä 21,0 läpi ja meni sen mukavalla tyylillä. Ihan täyttä kuvaa ei tästä koti treeneissä saa, joten tämä startti kertoo myös meille lisää hevosesta.

Emma Väre: Who Knows Rose (11) keskittyi viimeksi kaikkien muiden tekemisiin eikä omaan tekemiseen yhtään. Kotona tuntuu että meni startista eteenpäin, nyt laitetaan lappuja ja toivotaan että niillä menisi startissa yhtä hyvin kuin kotona.

Lähtö 5

Emma Väre: Ellen Halm (3) oli viimeks oikein hyvä ja voitti varmasti. Kotona välissä kaikki normaalisti ja odotan samanlaista suoritusta kuin viimeksi.

Christa Packalén: Centodiecillä (4) oli viimeksi kurvi juoksussa haasteita ja jalkoja huollettiinkin sen startin jälkeen. Treeneissä kaikki ok ja pyritään siihen että tulisi juosten maaliin. Tuosta paikalta on jonkinmoinen laukka riski.

Lähtö 8

Christa Packalén: Stonehard (4) malttoi viimeksi mennä ravia mutta oli toivoton tehtävä kiriä takapareista kun lopetus oli kova. Laukkariski on edelleen suuri mutta jos ravaa niin pitäisi pärjätä näissä lähdöissä.

Lähtö 9

Emma Väre: Scorpion Comery (3) oli viimeksi oikein hyvä, sen jälkeen tuli kipeeksi ja tuli hetki huilia. Treenaa hyvin ja pitäis heti olla hyvä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi