Illan ideavarma aloittaa Pekka Korven valmennuksesta.
Illan ideavarma aloittaa Pekka Korven valmennuksesta.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Kultasormen taitoihin luotetaan

Toto5-pelin avauskohteessa suorittaa mielenkiintoisen debyytin uusista käsistä Captain Kronos. Kykyhevosena tiedetty ruuna kelpaa sekavasta tulosrivistä huolimatta heti varmaksi asti.

Uran kuudesta ensimmäisestä kilpailusta synnyinmaassaan kolmasti voittanut ruuna hankittiin alkuvuodesta Suomeen. Kesän kilpailuissa se ei saanut itsestään kauheita irti, ja viimeisimmän kilpailun jälkeen viisivuotias siirtyi Pekka Korven valmennukseen.

Ensimmäiseen kilpailuun sitä ei ole häneen mukaansa mitenkään kauheasti viritelty. Luokka on tullut treeneissä hyvin esiin ja terveenä vain pysyessään Korpi povaa hevoselle hyvää tulevaisuutta.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 1 Captain Kronos (8, 4)

Toto5-2: 3, 10, 13, 5, 8, 15 (4, 14)

Toto5-3: 2, 5, 1, 8, 3, 7 (6, 9)

Toto5-4: 11, 7, 4, 2, 3, (1, 6)

Toto5-5: 9, 2 (6, 8)

1 x 6 x 6 x 5 x 2 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4, Toto5-1

Seppo Hagert: Fake Super Fast (10) on tullut valmennukseeni vajaa kaksi kuukautta sitten. Treenannut hyvin, katsotaan missä mennään.

Lähtö 7, Toto5-4 Duo-1 Troikka

Christa Packalén: Kiikku's Giant (3) teki viimeksi hyvän juoksun laukan jälkeen. Treeneissä kaikki ok ja uskon että kunto on edelleen hyvä. Ei muutoksia varusteisiin.

Kiikku's Trooperin (11) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen ja on ollut treeneissä normaali oma itsensä. Paikka on hankala mutta tämä ei ole ronkeli juoksun suhteen. Samoilla varusteilla jatketaan.

Ilona Mäkinen: New Grove Waylon (4) on kunnossa ja hyvä lähtöpaikka. Todennäköisesti keulasta ajetaan ja jatketaan vetolapuilla. Kärkimatsiin.

Lähtö 8, Toto5-5 Duo-2

Christa Packalén: MAS Flash (8) palaa treeni tauolta takaisin tositoimiin. Huono paikka ja en usko että on vielä ihan terävimmillään vaikka alla yksi kovempi ratahiitti. Tärkeintä olisi että tulisi juosten maaliin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi