Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Luokkahevoseen luotetaan
Knows Everything sai kasiradan, mutta lähtee sieltäkin kovaa liikkeelle.Kuva Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Luokkahevoseen luotetaan

Jokimaan ideavihjeen varmaksi valikoituu ennakkoon vasta kohteessaan haastajan rooliin luotettu Knows Everything. Pikkutauosta huolimatta kauden seitsemästä kilpailusta neljästi voittanut menijä on varmasti tosipaha.

Syyskuun ensimmäisessä kilpailuissa Jukka Huuskolan omistama ja valmentama kuusivuotias oli toiselta ilman vetoapua kovatasoisessa Run And Repeatin voittamassa lähdössä huippuajalla kakkonen. Seuraavissa kilpailuissa varmamme hoiteli tehtävänsä keulasta parastaan yrittämättä. Kasiradasta huolimatta uskomme Knows Evertyhing pystyvän illalla kärkipaikalta kolmanteen peräkkäiseen voittoon.

”Hevoselle tuli viimeisen startin jälkeen pienin ihotulehdus, minkä vuoksi se joutui jäämään lokakuun Teivon kilpailusta pois”, Huuskola kertoo. ”Siinä samassa rokotettiin ja varoaikojen vuoksi tauko vähän venähti. Vaikka olosuhteet ovat olleet viime viikkoina haastavat, on treenit päästy ajamaan normaalisti. Toki kivempaa olisi ollut lähteä keskemmältä rataa, vaikka kyllä ori pääsee tuoltakin aika liukkaasti liikkeelle. Knows Everything on kova poika ponnistamaan. Se on kilpaillut kesälläkin kengillä, joissa on hokit takana, joten niistä ei ole ainakaan haittaa.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 6, 1, 8, 7 (2, 4)

Toto5-2: 7, 10 (2, 6)

Toto5-3: 8, 5, 4, 10, 1, 13, 3, 2, 6 (9, 7)

Toto5-4: 9, 3, 2, 6, 11 (8, 1)

Toto5-5: 8 Knows Everything (6, 3)

4 x 2 x 9 x 5 x 1 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi