Juha Utalan tallin Brad Orden on ideavihjeen tukipilari. Illalla ohjissa on Ari Moilanen.
Juha Utalan tallin Brad Orden on ideavihjeen tukipilari. Illalla ohjissa on Ari Moilanen.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Päivän vireestä tuore näyttö

Toto5-pelin kohteet koostuvat Jokimaa Tekee Tähtiä -karsinnoista, joista kaksi parasta etenee kahden viikon päästä ravattavaan finaaliin. Ideavihjeen varmaksi valikoituu tiistain välistartissa vakuuttavasti esiintynyt Brad Orden, joka on huonon lähtöpaikkansa vuoksi jäänyt alustavasta pelijakaumassa haastajan rooliin.

Derbyn karsintalähdössä elokuussa varmamme teki jo mainion esityksen, kun kiri sisäradalta viimeiset 700 metriä pontevasti aikaan 11,3. Kouvolassa voittojuoksussa lupaava nelivuotias kiersi parijonosta viimeisellä takasuoralla nopeasti kärkipaikalle, mistä oli lopussa täysin omaa luokkaansa. Tiistain välistartissa ruuna haki ensimmäisellä takasuoralla johtopaikan haltuunsa, mistä vastaili tarpeen mukaan ohitusta yrittäville. Turun kirikierros keulasta oli 14,3.

”Brad Orden oli tiistain ‘viimeistelyhiitissä’ ihan hyvä”, valmentaja Juha Utala kertoo. ”Se ei joutunut laittamaan kaikkia puita vielä uuniin. Se on iloinen poika, oli lähdön jälkeen vielä aika pörhäkkänä, joten luulen että virtaa riittää Lahteen. Etukengittä pystyy ajamaan torstainakin.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: kaikki hevoset

Toto5-2: 1, 8, 9 (2, 4)

Toto5-3: 8 Brad Orden (2, 4)

Toto5-4: 3, 8, 2, 4, 5 (1, 9)

Toto5-5: 1, 5, 8 (9, 4)

8 x 3 x 1 x 5 x 3 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Jyrki Jauhiainen: Applehills Victory (2) on lahjakas varsa. Kokeessa juoksi toisen kierroksen johtavan rinnalla helposti 1,20. Kovempaa ei ole ajettu. Voitto on vielä kokematon ja lapsellinen.

Lähtö 6

Karoliina Kovanen: Quick No Trouble (1) parantaa koko ajan niin henkisesti kuin fyysisesti. Tuntui viimeistelyssä oikein terävältä, ja odotan hyvää sijoitusta.

Lähtö 7

Aimo Ollikainen: Boogeymansin (5) sai Mikkelin kahden startin jälkeen olla helpommalla. Viimeistelyssä ajettiin vaan pari terävää pätkää, niissä kaikki oli ok. Lahdessa aikaisemmin juostuissa starteissa menestys on ollut surkeaa, saa nähdä kuinka nyt käy. Lähtö vaikuttaa tasaiselta.

Emma Väre: Yuvarajah (8) oli viimeksi pitkästä aikaa semmonen kuin piti ja voitti helposti. Nyt on vähän hankala paikka, mutta toivotaan että matkalla pidetään vauhtia edes jonkun verran. Välissä kotona kaikki hyvin ja viimeistelyissä ehkä aavistuksen vielä parempi kuin ennen viime starttia.

Lähtö 9

Christa Packalen: Kiikku's Nea (6) oli viimeksi hyvä, mutta tehtävä oli yksinkertaisesti vaan liian kova. Jatkaa kunnossa ja nyt otetaan kaikki kengät pois, uskoisin että se sopii hyvin. Finaalia ajatellen kaikki pitäisi mennä aivan nappiin, mutta yritetään laittaa kaikki peliin.

Lähtö 10

Ilona Mäkinen: Itte Juakales (5) oli tosi hyvä viimeksi! Laitettiin umpilaput ja keskittyi niillä hyvin. Samoilla jatketaan, ja ravilla uskotaan pärjäämiseen.

Tiia Tauru: Porissa oli epäonnea matkassa, alun lähtölaukan jälkeen Lumi-Pete (8) otti porukan kiinni, mutta toisessa kurvissa irtosi etukenkä ja tuloksena hll.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi