Juha Utala ja Lucky Flevo ovat päivän ideavaljakko.
Juha Utala ja Lucky Flevo ovat päivän ideavaljakko.Kuva: iita-Maria Ahtiainen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Prosenttirohmulle vastavarma

Ideavihjeessä haastetaan tiukasti päätöskohteen suuri pelisuosikki Lars De Veluwe asettamalla varmaksi pystyvänä menijänä tiedetty Lucky Flevo.

Ready Cashin poika on uudessa kotimaassaan esiintynyt epätasaisesti, mutta on ajoittain väläytellyt kovaa kapasiteettiaan. Varsinkin joulukuun voittostartissa varmamme oli kovin tasapainoinen, kun irtosi keulasta maalisuoralla parastaan yrittämättä ykköseksi. Keskeltä rataa on jälleen hyvä sauma päästä vastaamaan juoksu vetotöistä, mistä kyvykäs ruuna pystyy pitämään ohitusta yrittävät takanaan maaliin saakka.

”Lucky Flevon pitäisi viime sijoituksista huolimatta olla edelleen kelpo vireessä”, valmentaja Juha Utala kertoo. ”Viimeksi lähtö meni kokoontumisvaiheessa uusiksi. Sen jälkeen ruuna alkoi ottamaan aika lailla kierroksia. Kun viimein päästiin matkaan, niin se oli menettänyt parhaasta vireestään melkoisesti, eikä jaksanut rutistaa toiselta ilman selkää maaliin saakka. Lähtöpaikka keskellä rataa on erinomainen. Annan se lähteä reippaasti matkaan ja keulaan päästessään sillä voisi olla kyllä hyvä sauma pärjätä.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 1, 7, 8, 4 (3, 5)

Toto5-2: 4, 8, 9, 1, 10, 3 (2, 6)

Toto5-3: 7, 1, 8, 9, 3 (6, 11)

Toto5-4: 10, 9, 3 (2, 4)

Toto5-5: 6 Lucky Flevo (9, 3)

4 x 6 x 5 x 3 x 1 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Ilona Mäkinen: Perfect Dealiltä (1) ihan hyvä suoritus viimeksi 3kk tauolta, kun ei oltu hiitattu. Luulisi parantavan siitä. Ilman lähtölaukkaa ihan hyvät odotukset. Vetolapuilla jatketaan.

Lähtö 4

Ilona Mäkinen: New Grove Waylonilta (7) helppo voitto viimeksi keulasta. Jatkanee hyvällä tasolla. Nyt lähtöpaikka ulkona, mutta todennäköisesti maililla ajetaan eteenpäin.

Lähtö 9

Anne Eve: Ecarte (2) palaa pieneltä sairas paussilta tämä on viimeistely startti vermon karsintoihin

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi