Tänä kesänä kummatkin ennätyksensä uusiksi laittanut Nemea Kaka on avauskohteem ideavarma.
Tänä kesänä kummatkin ennätyksensä uusiksi laittanut Nemea Kaka on avauskohteem ideavarma.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Suoraviivainen taktiikka luvassa

Jokimaalle on ennustettu koko päivän ajaksi kovaa sadetta, mutta sen pitäisi hiljalleen loppua, kun pääpelin kohdelähdöt seitsemän jälkeen käynnistyvät. Suosikkipitoiselta vaikuttavan kierroksen tukipilarina toimii heti avauskohteessa kilpaileva Nemea Kaka.

Heinäkuun voittojuoksussa varmamme lähti vastavalta paikalta liikkeelle omaa vauhtiaan. Nopea tamma otti joukon heti hallintaansa, mistä irtosi lopussa eleettömästi omille teilleen. Viimeiset 700 metriä viisivuotias kiri aikaan 12,8. Kouvolan kilpailussa se vaihtoi parijonosta kolmannen radan vetojuhdaksi jo kierros ennen maalia, mutta ei jaksanut rutistaa ymmärrettävästi aivan maaliin saakka. Kasvattajakruunu -karsinnassa Nemea Kaka osoitti edelleen olevansa kunnossa kiertelemällä hänniltä päätöslenkin aikaan 13,0.

Jokimaalla on pitkästä aikaa jälleen hyvä lähtöpaikka. Uskomme Ari Moilasen luotsaavan tamman juoksun aikaisessa vaiheessa kärkeen, mistä se pystyy pitämään uhkaajat jälleen kurissa maaliin saakka.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 6 Nemea Kaka (5, 7)

Toto5-2: 7, 3, 15, 14, 10 (5, 12)

Toto5-3: 6, 4, 11, 12, 7, 10, 8 (1, 5)

Toto5-4: 6, 2, 9, 5, 8, 12 (4, 8)

Toto5-5: 10, 8 (6, 11)

1 x 5 x 7 x 6 x 2 = 420 riviä – 42,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Emma Väre: Ellen Halm (3) jäi kerran välissä pois kun oli kavion kanssa murhetta, sen jälkeen treenannut hyvin. Viimeks voitti varmasti ja ehjällä juoksulla uskon, että pystyy siitä ajasta tiputtamaan.

Lähtö 5

Christa Packalén: Viimeksi Kiikku's Nea (15) teki vaisun esityksen ja mitään kunnon syytä siihen ei löytynyt. Treeneissä kaikki ok mutta on silti pieni kysymysmerkki viime startin jälkeen. Normaalina kyllä pärjää näissä lähdöissä.

Lähtö 6

Kaisa Toivonen: Villieläin (4) on ollut taukonsa jälkeen jopa parempi kuin on odotettu, se on mennyt sekä Riihimäellä että Kokemäellä kovat ajat. Villieläin on ollut tosi helpolla starttien välissä kuten tähänkin asti. Toiveissa on, että hevonen vielä parantaisi startteja saadessaan. Paikka on hyvä ja Villieläimen pitäisi olla kärkitaistossa. Ei muutoksia varusteisiin.

Lähtö 7

Emma Väre: Aurora Comery (4) on treenannut sairaspaussin jälkeen hyvin ja ihan reippaasti ajettu kotona, tästä ajatus saada startti kroppaan jatkoa varten. Tammalla ajetaan tänään ilman sekkiä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi