Alice E. voitti kuudesta ensimmäisestä Suomen kilpailustaan neljä. Tuoreimmasta täysosumasta on viisi kuukautta. Torstaina Jokimaalla tammalla on hyvä mahdollisuus palata voittokantaan.
Alice E. voitti kuudesta ensimmäisestä Suomen kilpailustaan neljä. Tuoreimmasta täysosumasta on viisi kuukautta. Torstaina Jokimaalla tammalla on hyvä mahdollisuus palata voittokantaan.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Vastavarman varaan

Torstain ideavihje laaditaan kolmannessa kohteessa kilpailevan Alice E.:n varaan. Tamma on alustavassa pelijakaumassa jäänyt haastajan rooliin.

Henna Halmeen valmennettava kilpailee lähdössä, missä osallistujat eivät ole saaneet voittaa viiteen viimeiseen kilpailuun. Varmayrityksemme voitti alkukaudesta komeasti neljä kertaa. Vaikka sen jälkeen ei ole täysosumia irronnut, on viisivuotias jatkanut kilpailemista kunnossa.

Syyskuun avauskilpailussa Kouvolassa tamma kiersi parijonosta pitkällä kirillä vahvasti totoon. Päätöskierros oli 14,9. Viimeksi volttilähdössä normaalisti ravivarma menijä kompuroi alkumatkasta hylkäykseen johtaneelle laukalle.

Vastus kolmannessa kohteessa vaikuttaa ennakkoon sopivalle. Takarivin sisimmiltä paikoilta varmamme pääsee parijonon toiselle radalle hyviin iskuasemiin, mistä uskomme sen kiertävän kirivaiheessa kaikki vastustajansa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 3, 7, 4, 11, 5 (1, 2)

Toto5-2: 5, 9, 6, 10, 4, 2 (1, 7)

Toto5-3: 10 Alice E. (6, 7)

Toto5-4: 1, 2 (6, 4)

Toto5-5: 1, 2, 6, 9, 7, 8, 11, 10 (3, 4)

5 x 6 x 1 x 2 x 8 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Marinka Salminen: Fuxin (4) lähtö palautettiin viimeksi, ja hevonen juoksi uutta yritystä odotellessa jo yhden lähdön itsekseen. Ilman uusintaa hevonen olisi voittanut. Jatkaa kunnossa, ja onnistuneella juoksulla ilman lähdön uusintoja kamppailee kärkisijoista.

Lähtö 7

Kimmo Ahola: Reverend Dred (1) oli pirteän oloinen viimeistelyyn.

Lähtö 8

Christa Packalen: Kiikku's Cashier (11) ei oikein ole nyt viimeisimpiin onnistunut. Viimeksi olisi varmaan pärjännyt, jos olisi luukkuja auennut aikaisemmin. Tänään ikävä paikka ja toivotaan, että tulisi juosten maaliin.

Lähtö 9

Jonne Väkeväinen: Fireless (12) ei oikein ole nyt viimeisimpiin onnistunut. Viimeksi olisi varmaan pärjännyt, jos olisi luukkuja auennut aikaisemmin. Tänään ikävä paikka ja toivotaan, että tulisi juosten maaliin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi