6-vuotais Tulipiirto saattaa tuoda Jukka Torviselle hänen 1000. voittonsa.
6-vuotais Tulipiirto saattaa tuoda Jukka Torviselle hänen 1000. voittonsa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lahti: Voittotili auki

Ennakkoon kovin tasaisesti pelattuun neljänteen kohteeseen haetaan rohkeasti varmaksi viime kilpailuissa vahvaa kuntoa esittänyt Tulipiirto.

Aimo Vuorisalon valmennettava oli viimeksi mukana tasokkaassa Satakunta Seniorissa. Ideavarmamme jäi kahdelta takamatkalta alussa joukon hännille. Vapaa kiritila aukesi vasta maalisuoralla, minkä jälkeen kuusivuotias spurttasi pirteästi kärkihevosten tuntumaan. Myös aikaisemmissa kilpailuissa hevonen on suorittanut sijoituksiaan paremmin.

Juoksuradan uloimmalta paikalta varmamme pääsee sujuvasti matkaan ja pystyy nykykunnossaan ehjällä juoksulla jyräämään kauden avausvoittoon. Ohjastaja Jukka Torvisella on ennen Jokimaan kilpailuja tilillään 999 voittoa ja Tulipiirto pystyy siirtämään nuoren kuskin tuhannen voiton kerhoon.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lahti

Toto5-1: 2, 4, 1, 5 (6, 7)

Toto5-2: 8, 2, 10, 9, 11 (4, 12)

Toto5-3: 4, 1 (9, 2)

Toto5-4: 11 Tulipiirto (9, 3)

Toto5-5: kaikki hevoset

4 x 5 x 2 x 1 x 11 = 440 riviä – 44,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Kari Seilonen: Erneston (10) kunto on huipussaan. Laukkavaara.

Lähtö 5

Etta Pakkanen: Indyana Jonessilla (7) on pitkä tauko alla, treenaa ok. Kokeillaan useampia varustemuutoksia (mm. jenkkikärryt ja päätanko), voi onnistua tai olla onnistumatta. Ei vielä suurempia paineita, vaatinee startin alle.

Lähtö 8

Etta Pakkanen: Business School (8) teki viimeksi huippusuorituksen, kaikki mennyt hyvin sen jälkeen. Lähtöpaikka ulkona, mutta kiihdytyksen onnistumisen kannalta hevoselle sopiva.

Lähtö 9

Marko Majaniemi: Sublime Soa (15) siirtyi Turun kilpailun jälkeen valmennukseeni Pian (Mäkinen) talliin. Valmennus on ollut pääasiassa perustreeniä, mutta joitakin vetoja olen ajanut. Pieniä ongelmia on ollut vatsan kanssa viime aikoina ja parhaimmillaan tamma ei vielä ole. Tarkoitus on tarjota säästöreissu ja loppumatkan tarktiikka sen mukaan miltä hevonen tuntuu matkallla. Soa on hyvä hevonen sarjoihinsa kunhan vain kaikki on mallillaan mutta tuleva suoritus on isohko arvoitus.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi