Truthisoutthere (kuvassa nro 6) jäi viime startisssaan vain niukasti Derbydinaalin ulkopuolelle olemalla karsinnassa kolmas.
Truthisoutthere (kuvassa nro 6) jäi viime startisssaan vain niukasti Derbydinaalin ulkopuolelle olemalla karsinnassa kolmas.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lappeenranta: Loistopaikalta voittotaistossa

Tiistain hienotasoissa raveissa kamppaillaan niin lämminveristen kuin suomenhevostenkin Villinmiehen Tammakilvan loppukilpailupaikoista.

Kussakin karsintalähdössä erottuu varsin selkeät suosikkinsa, mutta Toto5-vihjeessä on kelpuutettu kupongille myös useita yllättäjäehdokkaita.

Kolmannen kohteen pelatuin hevonen on Halley Wania, mutta tehtävä ei ole helppo eturivin uloimmalta lähtöradalta. Näin ollen ideavarmaksi on valittu derbykarsinnassa erinomaisen juoksun tehnyt Truthisoutthere. Se matkasi neljännessä parissa ulkona ja käänsi viimeisellä takasuoralla kolmannen radan jonoon polkien viimeiset 700 metriä 11,2-vauhtia. Finaalipaikka jäi niukimmalla mahdollisella erolla saavuttamatta.

Nyt Kari Savolaisen valmennettava hamuaa revanssia ja tavoittelee tosissaan koitoksensa voittoa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lappeenranta

Toto5-1: 3, 5, 10 (2, 8)

Toto5-2: 10, 9, 7, 1, 6, 11 (2, 3)

Toto5-3: 2, 8, 5 (1, 6)

Toto5-4: 3 Truthisoutthere (8, 2)

Toto5-5: 1, 11, 7, 4, 10, 5, 3 (2, 6)

3 x 6 x 3 x 1 x 7 = 378 riviä - 37,80 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Terhi Vanhala: Valencia (3) oli derby finaalissa sairas. Saanut levätä, ja kotikonstein hoidettu. Viimeistelyjä ei ole juurikaan uskallettu tehdä, joten suorituskyky tässä kilpailussa arvoitus. Sairauden merkkejä ei ole kuitenkaan enää havaittavissa, joten toivotaan että luokallaan pystyy asialliseen suoritukseen.

Lähtö 4

Kaisa Toivonen: Villiterttu (1) on mennyt viime aikoina paljon eteenpäin. Ravilla se pystyy parantamaan ennätystään selvästi, mutta vastus on kova.

Lähtö 5

Timo Ahtiainen: Afterglowlla (5) on pitkä tauko alla, treenattu koko ajan viimeviikot ok. Odotetaan ehjää suoritusta.

Christa Packalén: Marier Mili (7) teki viimeksi hyvän kirin ja kaikki ollut sen jälkeen kotona ok. Laitetaan nyt jenkkikärryt perään(ne on ollut kerran aikaisemmin, viime vuonna kasvattajakruunu finaalissa). Luokallaan kuuluu finaaliin ja toivotaan että juoksu ei mene kauhean hankalaksi.

Lähtö 7

Kari Savolainen: Truthisouttheren (3) treenit sujuneet normaalisti, kunto pitäisi olla tapissaan. Hyvät odotukset.

Lähtö 8

Christa Packalén: Kiikku's Nea (5) teki viimeksi oli taas hyvän suorituksen muutaman huonon startin jälkeen. Treeneissä kaikki ok ja nyt otetaan edestä kengät pois, ajatus olisi että siitä on iso apu. Kaiken pitää kuitenkin mennä nappiin jos meinaa finaaliin päästä.

Emma Väre: Aurora Comery (11) kompastui viimeksi polvisuojaan ja tuli laukka jo auton takana, sen jälkeen tuntu hyvältä. Kotona kaikki hyvin ja viimeistelyihin olin tyytyväinen. Paikka ei ole plussaa, mut poisjääntien myötä on parantunut paljon.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi