Kenneth Danielsenin tähtitamma Dusktodawn Boogie on Villinmiehen Tammakilvan karsintojen suurin suosikki.
Kenneth Danielsenin tähtitamma Dusktodawn Boogie on Villinmiehen Tammakilvan karsintojen suurin suosikki.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lappeenranta: Luotetaan ennakkosuosikkeihin

Tänään ratkeaa, ketkä pääsevät Villinmiehen Tammakilpojen finaaleihin. Lämminveristen karsintalähdöistä kolme on Toto5-pelin kohteina ja kustakin niistä erottuu selkeät suosikkinsa. Tällä kerralla ideasysteemi on laadittu kapeana siten, että pelipanos on korotettu 40-kertaiseksi normaaliin 10 sentin rivihintaan verrattuna.

Kaksi ensimmäistä kohdelähtöä yritetään selvittää kolmella ja neljällä merkillä, ja siitä eteenpäin mukaan on kelpuutettu vain yksi hevonen per lähtö.

Kolmannen Toto5-kohteen suursuosikkina starttaa Dusktodawn Boogie, ja sen tappiota on vaikea kuvitella eturivin uloimmasta paikasta huolimatta.

Neljännessä T5-lähdössä MAS For Youn tehtävä helpottuu ihan jonkin verran, kun pahimmaksi vastustajaksi uumoiltu Sahara Flames on jäänyt pois.

Päätöskohteessa juokseva Velvet Gold kiri Derbyn finaalissa lujaa hopealle, eikä jäänyt kuin muutaman sentin Dusktodawn Boogiesta. Vastaavanlaisena se on liki.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lappeenranta

Toto5-1: 4, 5, 8 (2, 1)

Toto5-2: 5, 2, 4, 1 (3, 6)

Toto5-3: 8 Dusktodawn Boogie (6, 3)

Toto5-4: 5 MAS For You (3, 2)

Toto5-5: 7 Velvet Gold (10, 3)

3 x 4 x 1 x 1 x 1 = 12 riviä - 48,00 euroa 4,00 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi