Arto Laaksonen ohjastaa Afterglowta.
Arto Laaksonen ohjastaa Afterglowta.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lappeenranta: Sopiva tehtävä - kamppailee voitosta

Lappeen maanantairaveissa ajetaan peräti 12 lähtöä. Toto5-pelin ideavarmaksi on valittu kolmannessa kohdelähdössä juokseva Afterglow.

Timo Ahtiaisen valmentama tamma oli kovan tehtävän edessä osallistuessaan suoraan pitkältä tauolta Villinmiehen Tammakilvan karsintoihin. Sen esitystä kovassa Marier Milin korkkaamassa koitoksessa ei voinut kuitenkaan isommin moittia, vaikka finaalipaikka jäikin kauaksi.

Viime paikallisravistartissaan Afterglow polki mallikkaasti loppua ja nappasi selityksittä ykkössijan. Vireen pitäisi siis olla hyvä. Tällä kerralla se kohtaa sopivan porukan, ja juoksun vähänkin onnistuessa kauden seitsemäs täysosuma on enemmän kuin lähellä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lappeenranta

Toto5-1: 3, 11, 9, 8 (10, 1)

Toto5-2: 4, 6, 11, 3, 9, 10, 5 (8, 1)

Toto5-3: 9 Afterglow (1, 6)

Toto5-4: 6, 9, 8, 4, 10 (11, 7)

Toto5-5: 8, 3, 2 (5, 7)

4 x 7 x 1 x 5 x 3 = 420 riviä - 42,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Christa Packalén: Gryfindor (5) teki positiivisen aloitus startin, teki siinä hyvän loppukirin. Startti vei varmasti eteenpäin ja edelleen pyritään siihen että tulisi juosten maaliin. Ei muutoksia.

Lähtö 5

Christa Packalén: Thai Greenwich (6) oli viimeksi taas parempi raviltaan mutta juoksusta tuli tosi haastava. Jatketaan samoilla varusteilla ja jos vaan on samanlainen kuin viimeksi niin pitäsi taistella kärkisijoista.

Lähtö 6

Jyrki Jauhiainen: Viimeksi kova vauhti, sadekeli, 2,6km matka olivat Applehill's Bossia (2) vastaan - pettymys! Sitä ennen kovassa lopetuksessa käskettynä laukka. Hyvältä paikalta saa nätin juoksun ja yltää ainakin rahoille.

Timo Ahtiainen: Afteglowta (9) on treenattu normisti starttien välissä, kaikki ok.

Lähtö 7

Jyrki Jauhiainen: Lex Liberty (10) avasi viimeksi takamatkalta keulaan, kova painoi lopussa, 3 ohitti valjakon mitalla. Nyt takarivistä juoksunkulku ratkaisee, kova matkavauhti suosii, onnistuneella juoksulla ainakin toton tuntumassa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi