Try Your Best on vihjeen ideavarma.
Try Your Best on vihjeen ideavarma.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Lappeenrantaan: Kilpailee tauluaan paremmassa iskussa

Lappeen Toto5-ideavihjeen varmavalinta tehdään heti rivin avauskohteesta.

Timo Toiviaisen tallin Try Your Best kilpailee hienossa iskussa, ja tällä hetkellä se yrittää parhaansa. Toissa kerralla Mikkelissä tamma täräytti tosi terävästi maaliin ja ehti toiseksi. Joensuun 75-lähdössä tuli heikompi sijoitus, mutta Try Your Best virui ratkaisevan kauan pussissa.

Try Your Best saanee Lappeessa hyvän reissun kärkiporukassa. Jos se intoutuu samanlaiseen loppuvetoon kuin toissastartissaan Mikkelissä, on voitto otettavissa tasaisesta porukasta. Tamma on jäänyt niin maltillisille prosenteille, että se kiinnostaa ideavarmaksi asti.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Lappeeseen

Toto5-1: 3 Try Your Best (8, 2)

Toto5-2: 3, 6 (1, 7)

Toto5-3: 7, 10, 9, 6, 11, 2, 8, 4 (5, 3)

Toto5-4: 6, 8, 10, 3, 4 (5, 1)

Toto5-5: 10, 1, 2, 3, 9, 6 (8, 7)

1 x 2 x 8 x 5 x 6 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Jyrki Jauhiainen: Applehills Victory (3) on laukannut kaikki 3 starttiaan, harjoituksissa ei koskaan. Viime startin jälkeen käyty radalla 2 kertaa, molemmissa oikein hyvä ja ravivarma. Kuski?

Lähtö 4

Aki Kauppinen: Call It Doohanista (2) on tullut kovaleukainen kevään mittaan. Käydään kokeilemassa vielä, jos ei kehitystä sitten pitää varmaan tutkia hepo tarkemmin.

Lähtö 6

Isto Kuisma: Force Majeure (4) tuli talliin marraskuussa kuntoutuksesta. Loukkaantuminen taustalla. Treenannut asiallisesti mutta nyt tutustumisstartti, uskotaan silti ok sijoitukseen.

Isto Kuisma: Lemmy Modelilla (7) oli pikkutauko kun ruunattiin välissä. Treenaa ok ja juoksun onnistuessa pystyy pärjäämään. Radan salliessa saatetaan kokeilla jenkkejä.

Aki: Kauppinen: Sen verran jäi edellinen startti kaivertamaan, että oli pakko lähteä kotoa Call It Haydenin (10) kanssa vähän kauemmaksi kuin normaalisti. Ei tässä muutenkaan lomareissuille pääse.

Lähtö 9

Jyrki Jauhiainen: Viimeksi kuski sanoi lämmityksen jälkeen että Lex Liberty (10) "painaa oikealle, miksi lappu vasemmalla", otin starttiin pois enkä laittanut pääntankoa -> painoi vasemmalle ja laukkasi loppukaateessa. Varustemuutokset: Puoltajan lappu ja pääntanko vasemmalle!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi