Sky Musclen valmentajan Markus Porokan vihreissä väreissä Sky Musclea ohjastava Henri Bollström ajoi ruunalla viime starttiin voiton.
Sky Musclen valmentajan Markus Porokan vihreissä väreissä Sky Musclea ohjastava Henri Bollström ajoi ruunalla viime starttiin voiton.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Mikkeli: Avaa hyvin ja tulee vaikka johtavan rinnalta

Tiistain vihjerivin tukipilariksi on valittu neljännessä Toto5-kohdelähdössä juokseva Sky Muscle.

Voitokas Maharajahin 6-vuotias poika kilpailee loistavassa iskussa, ja kun se osaa lähteä auton takaa lujaa liikkeelle, piikkipaikan kaappaaminenkaan ei ole mahdotonta. Valmentaja Markus Porokan mukaan sillä voi ajaa ongelmitta johtavan rinnaltakin, varsinkin mailin matkalla.         

Vaikka porukka on kova, Sky Muscle pystyy kamppailemaan ihan voitosta. Porokan eilen ajaman kevyen lenkin perusteella sillä on kaikki mallillaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Mikkeli

Toto5-1: 1, 3, 6, 2 (5, 7)

Toto5-2: 11, 12, 8, 2, 9, 3, 4, 5, 6 (1, 10)

Toto5-3: 1, 7, 5 (2, 6)

Toto5-4: 5 Sky Muscle (10, 4)

Toto5-5: 4, 10, 1, 3, 5 (6, 9)

4 x 9 x 3 x 1 x 5 = 540 riviä - 54,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Eemeli Anttonen: Vincent Laxille (6) ensimmäinen monte, kotona kerran testattu. Volttilähdössä lähtölaukan riski kasvaa jonkun verran.

Lähtö 3

Pasi Väisänen: Boulder Selenellä (7) koitetaan päästä ravia. Silloin kyllä jonkinlaista menestystä odotan. Vähän varusteita rukataan ja koitetaan saada rauhallisemmaksi.

Christa Packalén: Borrachera (10) teki mukavan aloitus startin ja tuli juosten maaliin. Tuntuu että startti vei eteenpäin ja ehjällä juoksulla en ylläty vaikka taistelisi kärkisijoista. Ei muutoksia.

Tino Ärling: Perfect Lee (15) teki suuren harppauksen parempaan viime startissa ja tuntu vieläkin menevän eteenpäin Siittä. Hankala paikka ja vaikee rata kiertää mutta lähtee reippaasti ja on kunnossa.

Lähtö 8

Marko Heikari: Ebay Holmsminden (3) juoksuun oltiin viimeksi tosi tyytyväisiä, vaikka se ei pystynytkään lopussa vastaamaan selästä kirineelle. Ruunalla ei tahdo vauhdit riittää auton takaa lähtökiihdytyksessä, joten sen takia ollaan ajettu nyt volttilähtöjä. Hevonen on jaksava, joten 2600m pitäisi sopia hyvin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi