Kari Alapekkalan vuosi on sujunut valoisissa merkeissä. B.Sacamano voi tuoda torniolaiselle yhden nappionnistumisen lisää.
Kari Alapekkalan vuosi on sujunut valoisissa merkeissä. B.Sacamano voi tuoda torniolaiselle yhden nappionnistumisen lisää.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Oulu: Kahden varman taktiikalla

Huippukuntoinen kaksikko Tähti Karo ja B.Sacamano hakevat kumpikin nappionnistumista illan Toto5-kierrokselta.

Tähti Karo kohtaa erittäin sopivan porukan. Viimeksi vastassa oli tappioton Jockas Rita, jolle Tähti Karo antoi alun laukassaan yli 50 metriä tasoitusta. Tuomas Huttunen ajoi vauhdikkaalla tammalla Jockas Ritan rinnalle, josta Tähti Karo otteli lähes loppuun saakka ihan kärkisijoista. Viimeisellä 100 metrillä askel painoi, mutta suoritus oli joka tapauksessa mainio.

Oulussa tamma on ravilla ilman muuta velvoitettu voittamaan. Laukkariski on huomioitava, mutta Tähti Karo pääsee ainakin alussa kiihdyttämään suhteellisen rauhassa. Sen jälkeen valjakon pitää pystyä väistämään laukkaavat ja liikenneruuhkat, jonka jälkeen Tähti Karon vauhti sekä kestävyys todennäköisesti riittävät jokaiselle vastustajista.

B.Sacamano iloitteli tauolta tyylipuhtaan keulavoiton. Lähdetään vihjeessä siitä ajatuksesta, että hevonen pystyy tekemään saman tempun myös vastuksen koventuessa. B.Sacamanolla on hyvä sauma kiihdyttää kolmosradalta keulapaikalle ohi kovimman vastustajan Global Deputyn. Tämän jälkeen Kari Alapekkalan valmennettavan voitto on lähellä.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Oulu

Toto5-1: 9, 11, 8, 1, 10, 2, 6, 5, 3 (7, 4)

Toto5-2: 13 Tähti Karo (9, 16)

Toto5-3: 9, 2, 5, 12, 6, 4 (3, 10) 

Toto5-4: 3 B.Sacamano (1, 6)

Toto5-5: 12, 8, 2, 7, 5, 4 (1, 10)

9 x 1 x 6 x 1 x 6 = 324 riviä – 32,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi