Petri Salmelan valmentama ja Kari Alapekkalan ajama Hector Sisu järjesti kotiradan juhlat Torniossa kesän päätteeksi.
Petri Salmelan valmentama ja Kari Alapekkalan ajama Hector Sisu järjesti kotiradan juhlat Torniossa kesän päätteeksi.Kuva: Teemu Kangas

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Oulu: Selvä suosikki kelpaa

Hector Sisu värittää perjantain Toto5-peliä. Muutoin hyvät varmaehdokkaat ovat kortilla, joten Petri Salmelan valmennettava saa luottamuksen.

Hector Sisu kiri Bodenissa 3. sisältä hienosti kakkoseksi. Lähdössä olivat mukana Axel Ruda ja kumppanit, eikä Hector Sisulta ennakkoon odotettu juuri mitään. Hevosen esitykset ovat olleet kesän jälkeen erittäin hyviä, ja nyt se pääsee loistopaikalta matkaan suhteellisen sopivassa tehtävässä. Kaikki juoksupaikat käyvät, mutta pitämällä Kurri Jari Bokon ulkopuolellaan on Hector Sisulla paikka edetä kärkeen saakka. Bodenissa hevonen lähti yllättävän terävästi, joten Kari Alapekkalalla on hyvä sauma ajokkinsa kanssa koko matkan johtoon.

Kolmannessa kohteessa Kungen tuntuu nousevan turhan isoksi suosikiksi. Se on vahva jyrä, jolla on kuitenkin pitkältä pakilta riskitekijöitä matkalla kohti voittoa. Kiire tulee väkisin, sillä Kungenilla kestää avauspuolikas päästä vauhtiin, ja kovin vastusta Appesnabb kehittyy kaiken aikaa. Se onkin kaksikosta edullisempi merkki, joten kisa on mukava pelata kahdella merkillä. Paalun Vinnas Oberon on lahjakas, mutta se oli edelleen epävarman oloinen Rovaniemellä, ja nyt rima nousee kahden vastustajan osalta rajusti.

Tästä kupongille 

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Oulu

Toto5-1: 2, 11, 7, 3, 8, 12, 1 (4, 5)

Toto5-2: 6, 9, 8 (3, 11)

Toto5-3: 11, 4 (2, 7) 

Toto5-4: 2, 10, 6, 7, 5, 8 (11, 12)

Toto5-5: 3 Hector Sisu (7, 5)

7 x 3 x 2 x 6 x 1 = 252 riviä – 25,20 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Sara Kurkinen: Fire Strikella (1) on kaksi montehiittiä alla, mutta edellisestä startista yli vuosi. Toivoa saa että pysyisi nahoissaan ja polkee ravia koko matkan. Jos ravi maistuu, en ylläty jos vähän pärjäisi. Muut on toki rutinoituneita menijöitä.

Lähtö 4

Tino Lindgren: Chasedin (2) viimeistelyt ollut melko kehnot kovien paikkoen vuoksi, mutta pystyy normaalina 13-tulokseen. Ajetaan selkäjuoksu. Mielenkiintoista kokeilla onko vedettävissä mitään hyötyä, eka kerta 24 starttiin.

Lähtö 9

Pasi Väisänen: Boulder Selenellä (1) ajetaan ylisarjassa kun lähtöjä huonosti tarjolla, että pysytään starttirytmissä. Tällä kertaa rahasija ja ravistartti tyydyttää. Lähtee tarvittaessa kovaakin, taktiikkaa ei ole vielä suuremmin suunniteltu.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi