Interlude Ferm starttaa suurena suosikkina kolmen kilometrin voltissa.
Interlude Ferm starttaa suurena suosikkina kolmen kilometrin voltissa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Oulu: Yksi pankeista jää tukipilariksi

Interlude Ferm kohtaa maratonmatkalla sen verran sopivan porukan, että ideavihjeessä uskotaan sen voittoisaan kiriin.

Interlude Ferm oli mainio Tampereella, vaikka alle 15-vauhtinen kirilenkki kiihtyvässä vauhdissa takajoukoista ei riittänytkään ihan voittotaistoon. Ranskalaisori ei ollut väsynyt maalissa, ja kolmas kierros tekee sen tehtävästä Oulussa otollinen. Interlude Ferm voittaa hieman useammin kuin häviää, joten se on kolmesta pankista edullisin pelivalinta.

Iltapäivällä päivän pankki Mr Golden Quick oli 60 prosenttia pelattu, mikä tuntuu kohtuuttoman kovalta lukemalta. Sisäradan lähtöpaikaltaan se tuskin pystyy puolustamaan keulapaikkaa hallussaan, sillä Tapiro Jet osaa lähteä kovaa, eikä Oulussa muutenkaan ole helppoa kiihdyttää ykkösradalta. Mr Golden Quick oli Rovaniemellä mainio johtavan rinnalta, mutta ruuna ei ole uransa jokaiseen starttiin ollut yhtä hyvä. Kierros on mukava aloittaa ottamalla koko viisikko mukaan peleihin.

A Kind Of Magic oli Tampereen finaalikierroksella jäätävän hyvä johtaneen Father's Hopen rinnalta. Se nousi samalla seuraavaan divisioonaan, ja tuohon kisaan panostettiin erityisesti. Voi siis olla, että tänään A Kind Of Magic ei pysty johtavan rinnalta marssimaan kärkeen. Toki illan lähdössä on hyvät saumat keulajuoksuun, mutta esimerkiksi Roughenough Vice ja Pegasos Evo ovat todella kovaluokkaisia vastustajia. Siksi myös toinen päivän pankki saa varmistuksia rinnalleen. 

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Oulu

Toto5-1: 2, 5, 3, 6, 7 (2, 5)

Toto5-2: 4, 7, 3, 10, 5 (11, 2)

Toto5-3: 5, 3, 4, 11 (8, 7) 

Toto5-4: 12 Interlude Ferm (7, 10)

Toto5-5: 4, 5 (6, 7)

5 x 5 x 4 x 1 x 2 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentteja Mobiilihepasta

Lähtö 3

Kari Alapekkala: Mr Golden Quickillä (2) todella hyvät startit viimeisissään. Samanlaisena voittomatsiin.

Lähtö 5, Toto5-2

Mirva Janatuinen: Lauantaina Tähtitien (9) juoksun pilasi poikki mennyt takakenkä. Paremmalla onnella tänään liikenteessä.

Lähtö 7, Toto5-4 Duo-1 Troikka

Kari Alapekkala: Last Gunslinger (6) teki Bodenissa oikein hyvän startin. Lappeenrannasta joutui jäämään pois nyrjähdyksen takia. Ruuna on treenannut ihan hyvin. Kerran on mennyt 2600m matkan ja se sopi tälle hyvin, nyt on pitkästä aikaa tasoitusajo. Voltista ei ole aikaisemmin ollut ainakaan ongelmia lähteä, joten uskon lähtevän hyvältä paikalta ongelmitta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi