Arctic Crown hakee kauden avausvoittoa päätöskohteessa ideavihjeen varmana.
Arctic Crown hakee kauden avausvoittoa päätöskohteessa ideavihjeen varmana.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Kaksi varmaviritystä loppulähtöihin

Rivin selväpiirteisestä luonteesta huolimatta loppulähdöistä löytyy kaksi edullista varmavaihtoehtoa.

Etenkin päätöskohteen Edwin Orden on pelillisesti kiehtova varmavalinta. Kyvykkään oriin voittosumma ei karttunut merkittävästi vielä 3- ja 4-vuotiskausilla, mutta rahasarjoihin se on hyviltä lähtöpaikoilta kova tekijä sekä Porissa että myös jatkossa. Jatkuvasti autolähdöissä surkeilta lähtöradoilta juosseelle oriille arpa oli pitkästä aikaa suosiollinen ykkösradan muodossa. Edwin Orden on aiemmin osoittanut lähtevänsä tarvittaessa ripeästi matkaan, joten johtopaikka kiinnostaa varmasti Hannu Torvista. Ennakkoon kovin uhkaaja, Hannu Korven tallista aloittava Coktail Cake, starttaa takarivistä.

Viimeksi Jokimaan 75-kisassa Edwin Orden oli 12-radalta tukalan tehtävän edessä, eikä sille lopulta tullut kuudennesta ulkoa mahdollisuutta kärkikahinoihin. Hyvän loppuvedon hänniltä esittänyt ori on selkeästi tuloillaan saatuaan talvitauon jälkeen kaksi starttia.

T5-4:ssa vauhtikestävä Arctic Crown on pelivalinta takarivin Space Odditya vastaan. Kaksikko on kerännyt leijonanosan lähdön peliprosenteista. Kauden alkustarteissa Arctic Crown on jäänyt väkivahvoista esityksistä huolimatta vaille täysosumaa, mutta tilanne korjaantunee perjantaina. Jokimaan 75-startissa 11-radalta aloittanut Pekka Korven valmennettava kiersi kiihtyvässä vauhdissa rehdisti neljännestä ulkoa neljänneksi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 8, 9, 5, 7 (2, 4)

Toto5-2: 3, 9, 8, 11, 2, 1 (10, 5)

Toto5-3: 9, 8, 5, 7, 1 (6, 2)

Toto5-4: 7 Arctic Crown (9, 8)

Toto5-5: 1 Edwin Orden (10, 11)

4 x 6 x 5 x 1 x 1 = 120 riviä – 12,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 10

Nina Wallden: Viimeksi Turussa oli tosi raskas rata mikä ei sovinnut Zumucolle (1) ja laitetiin vetolaput mutta ne ei ihan toimineet. Jos rata on hyvä niin hevonen voi pärjätä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi