Mickey Match palaili energisenä pitkältä tauolta.
Mickey Match palaili energisenä pitkältä tauolta.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Parempaa on luvassa

Pitkältä tauolta palailevan Mickey Matchin avauskisa meni mönkään hevosen tuhlattua paljon voimia painamiseen keulahevosen rinnalla. Porissa sen voi odottaa palaavan voittokantaan.

Viime kesän vakuuttavan voittoputken jälkeen tauolle irtopalaoperaation vuoksi jäänyt Mickey Match palasi Juho Ihamuotilan mukaan tarkoituksella radoille vasta kesäkeleillä. Jo Pilvenmäen 75-startista odotukset olivat luokkahevosesta korkealla, mutta ruuna tyhjensi energiavarastoaan jo matkalla keulahevosen rinnalle kierrettyään. Keskipitkällä matkalla loppusuora oli sen jälkeen ymmärrettävästi hankalaa, mutta muutoin matka ei tuota Mickey Matchille vaikeuksia, minkä se osoitti jo 4-vuotiskaudella. Nyt kymppiradalta sopivassa lähdössä aloittava Mickey Match saa luottamuksen.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 8, 7, 9, 5, 6 (10, 4)

Toto5-2: 13, 10, 1 (12, 2)

Toto5-3: 11, 2, 4, 3 (12, 6)

Toto5-4: 10 Mickey Match (3, 8)

Toto5-5: 1, 10, 2, 7, 3 (12, 6)

5 x 3 x 4 x 1 x 5 = 300 riviä – 30,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Poriin (Toto5) valmenatajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 7, Toto5-4 Duo-1 Troikka

Emma Väre: Yuvarajah (8) oli ekaan starttiin tauolta oli just sellainen kuin ajattelinkin, kotona tuntuis että meni siitä eteenpäin. Paikka on huono mut matka on plussaa, nyt eka kertaa vetopallot jotka toimi kotona oikein hyvin.

Kouvolan (Toto4) valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 4

Marko Majaniemi: Olen ollut tyytyväinen Sublime Soan (1) treeniotteisiin, joskin kovavauhtisia harjoituksia ei ole pystynyt ajamaan kovien pintojen vuoksi. Sublime Soa on hyvä hevonen näihin sarjoihin. Onnistuneella ja laukattomalla juoksulla uskon tamman pystyvän kärkipään sijoituksiin.

Timo Ahtiainen: Afterglowlla (4) oli pieni huoltotauko, jatkaa samassa kunnossa kun aiemmin.

Lähtö 5

Sanna-Kaisa Liukkonen: Maisteri Jutilalle (10) laitetaan vetolaput.

Lähtö 6

Ismo Korhonen: Viimeksi lähtölaukka. Nyt toivotaan ehjää starttia. Jinx (1) ei varmaan lähde lujaa, mutta sisäradalta saa hyvän juoksun ja tilojen tullessa voi vähän pärjätä. Edestä rautakengät vaihdettu alumiinikenkiin.

Lähtö 4, Toto4-1

Karita Kotikulma: Gambler Hossin (6) viime startti oli tosi huono. Hevonen ei jostain syystä yrittänyt yhtään, eikä ollut omalla tasollaan. Syytä ei ole keksitty, joten kouvolan startti on arvoitus. Terve ja pirteä kotona ajossa.

Kari Savolainen: Truthisouttherellä (11) kaikki sujunut Vermon jälkeen hyvin. Siinä jäykistyi lihaksistaan loppukurvissa, oli vielä oikein voimissaan. Syytä on etsitty, ja ehkä jotain keksittykin. Toivotaan kovasti tamman suorittavan tasollaan Kouvolassa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi