River Mirch pääsee kiihdyttämään maililla radalta 1.
River Mirch pääsee kiihdyttämään maililla radalta 1.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Satakunnan spesialisti tahdittaa

Rivin päättävät St. Legerin kovatasoiset karsintalähdöt, joiden suosikit ovat derbyvoittaja Crepe Match ja derbykakkonen Corazon Combo. Pelin tukipilariksi valitaan kolmannessa kohteessa jälleen Porissa keulavoittoa jahtaava River Mirch.

Mailin ryhmässä sisäradalta kiihdyttävä ja nyt toistamiseen Antti Teivaisen luotsaama River Mirch on riittävän nopea johtopaikan puolustaakseen. Keulasta tamma ylsi toissa kerralla parhaimpaansa vedettyään matkalla lujaa (väliajoin 09,5-11,0-15,0). Viimeksi Seinäjoella meno ei puolestaan maistunut takaa lainkaan.

Porin rata on näyttänyt sopivan River Mirchille erinomaisesti, sillä sen kauden kolme edellistä täysosumaa ovat kaikki sieltä peräisin. Toinen suosikeista, True Colors, on tehnyt vahvaa työtä keulahevosen rinnalta, mistä se oli paras viimeksikin. Peliteknisesti River Mirch tuntuu kuitenkin nyt kiehtovalta valinnalta kaksikon kerätessä valtaosan lähdön pelijakaumasta.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 1, 3, 5, 9 (2, 6)

Toto5-2: 8, 2, 9 (7, 12)

Toto5-3: 1 River Mirch (2, 10)

Toto5-4: 6, 5, 8, 3, 7, 2 (11, 9)

Toto5-5: 6, 10, 2, 7, 5 (8, 9)

4 x 3 x 1 x 6 x 5 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ilona Mäkinen: Dodii (5) parantaa tauolta vähitellen ja alkaa oppia montehommaa. Juossee taas kärkipäässä ja odotetaan hyvää sijoitusta kolmen neljän joukkoon. Sama varustus kuin ennenkin.

Ari-Jukka Lehtimäki: Shelby Ray (12) kärsi kesällä allergiasta. Toivotaan että kelien kylmetessä hevonen palaa tasolleen.

Lähtö 4

Ilona Mäknen: Kato Kato (7) oli viimeksi hyvä. Nyt ikävä lähtöpaikka mailille. Otetaan alku tarkkaillen ja yritetään kiriä lopussa. Rahasija sopiva tavoite.

Nina Wallden: Come On Day (8) on tullut tosi hyvään kuntoon ja voi pärjätä. Viimeksi Forssassa hevonen tuli 12,5 loppu suoraa mutta jäi yhden hevosen taakse.

Lähtö 6

Jarno Kallionpää: Henriette Sisulla (9) otettiin viimeksi tietoinen riski ja yritettiin alussa eteenpäin, mutta tammaan tuli lapuilla aivan liikaa virtaa eikä päästykkään auton takaa lainkaan normaalisti liikkeelle. Se lähtö kannattaa unohtaa.

Lähtö 8

Christa Packalén: Marie Milille (2) tuli viimeksi laukkoja kun oli niin paineissaan ja balanssikin oli väärä sille kelille. Treeneissä kaikki normaalisti mutta on ajettu treenit rauhassa ettei kuumenisi liikaa. Pyritään totoon.

Lähtö 9

Tuomo Ojanperä: Calla Hat Trickillä (7) tuntuu olevan kaikki kunnossa ja huolimatta huonosta lähtöpaikasta mahdollisuudet kolmen joukkoon ovat olemassa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi