Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Varmavalinta haastavimmasta kohteesta
Seppo Markkula ohjasti Capercaillie Cockin tuoreimman voiton elokuussa Vermossa.Kuva Pekka Salonen.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Varmavalinta haastavimmasta kohteesta

Illan ohjelmassa on kaksi karsintaa sekä St. Legeriin että Satakunta-ajoon. Kaikki neljä ovat Toto5-kohteita, ja viisikon täydentää enintään 30 000 euroa tienaneiden lämminveristen ryhmä, josta ideavihjeen varmaksi valikoitui Capercaillie Cock.

Ensimmäinen ja toinen kohde ovat Satakunta-ajon karsinnat. Nelivuotisikäluokan kärkikaksikko V.G. VoittoSiirin Valtsu on eri karsintalähdöissä, ja ensin vireensä pääsee näyttämään V.G. Voitto. Molempien pahin vastus on tänään laukka, joka ei ole kovin todennäköinen, mutta mahdollinen kuitenkin. Sen vuoksi kaksikolle haetaan lappukaverit. Siirin Valtsun kiinnostavin haastaja on Zelos, jonka peliprosentti (iltapäivällä 8) kivunnee iltaan mennessä hiukan yli kymmeneen.

St. Legerin karsinnoissa isot suosikit ovat nelivuotistähdet Magical Princess ja An-Dorra. Molempien peliprosentti on odotetusti yli 50:n. Magical Princessille otetaan Peanutsin ja Consalvon lisäksi mukaan vielä viiden prosentin Ava Di Emelin.

Ideavihjeen varmavalinta Capercaillie Cock ei onnistunut viimeksi. Kuski Antti Veteläinen oli sanonut valmentajalle, ettei ruuna tykännyt yhteistyöstä juuri hänen kanssaan, minkä vuoksi tänään rattaille hyppää Capercaillie Cockin kanssa hyvin onnistunut Seppo Markkula. Jos ruuna selviää tänään kaarteet ravilla ja kirivaihe menee hyvin, voitto on otettavissa. Sen päivän peliprosentti on 17.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi