Stardust Comery on voittanut puolet uransa kilpailuista.
Stardust Comery on voittanut puolet uransa kilpailuista.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Viime startin saa unohtaa

Otsikon ravikliseen takana piilee tiivistys Stardust Comeryn kauden avauskilpailusta. Tuolloin voimissaan pussiin jämähtänyt ruuna saa vahvan voittosauman ulkoradan paikasta huolimatta.

Stardust Comery on osoittanut pystyvänsä voittoon monenlaisella juoksulla. Myös keulahevosen rinnalta, joka ei ole perjantain T5-avauksessa huono juoksupaikka: tärkeintä olisi päästä alkumatkasta ennakkoon kovimman kilpakumppanin Perfect Chapmanin etupuolelle. Startin saatuaan ja voitontahtonsa myötä Stardust Comerylta voi odottaa nyt vahvaa panosta.

Muista T5-kohteista löytyy alipelattuja hakuja. Sellainen on erityisesti ensimmäistä kertaa urallaan avojaloin mailin ryhmässä starttaava Fayette Sisu. Myös seuraavan kohteen Vuaran Viima on vaatimattoman tulosrivinsä sekä pelijakauman perusteella kiehtova varmistus suosikki Viesmannille. Viimeksi hänniltä maalisuoralle tultaessa laukannut Kipinöivä on jäänyt T5-4:ssa turhan pienelle peliosuudelle pidemmän matkan suosiessa epävarmaa tammaa. Päätöskohteeseen yllättäjää jahdataan revityksen turvin.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 8 Stardust Comery (3, 5)

Toto5-2: 3, 4, 9, 7 (2, 11)

Toto5-3: 9, 5 (7, 3)

Toto5-4: 2, 9, 3, 7, 4 (12, 10)

Toto5-5: 2, 4, 7, 12, 10, 8, 3, 11 (9, 5)

1 x 4 x 2 x 5 x 8 = 320 riviä – 32,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Tuomo Ojanperä: Calla Corona Photo (4) tuli ensimmäiseen kilpailuunsa huonojen kelien takia puutteellisesti valmisteltuna. Nyt parempi tilanne, mutta ei vielä kärkisijaodotuksia.

Lähtö 3

Anniina Lindfors: Saluadorin (4) ensimmäinen monté, mutta sillä on ratsastettu edellisessä paikassa ja meilläkin. Kovimmillaan jonkun pienen pätkän n. 1.20-vauhtia satulasta. Hevonen on väkivahva jyrä ja aika ravivarman oloinen joten oikein positiivisin mielin lähdetään montelähtöä kokeilemaan.

Vikens Ultralla (7) jäi viimeksi talteen voimia, Olli ei avannut siltä korvia eikä vetänyt lappuja kun varsinaisia mahdollisuuksia kirkkaimpiin sijoihin ei ollut. Tämä on aloittanut meiltä montéssa ja siinä pärjännyt sijoitusten puolesta erinomaisesti. Varsinaisen kovia aikoja se ei ole mennyt ja nyt pitäisi varmaan pari sekuntia lujempaa mennä mitä viime kesänä. Hevonen pystyy kyllä jos se vaan haluaa.

Lähtö 5

Mari Salminen: Capercaillie Cock (2) on pitkältä sairaslomalta vielä sisäänajo vaiheessa. Starttien myötä näyttää, palaako tasolleen.

Teivossa juoksi hokkikengässä, nyt vaihdetaan kesäkenkään. Lisätään vetolaput nyt, kun startti alla.

Lähtö 9

Ellinoora Laurila: Heybobarebob (7) tulee tauolta, täysi mysteeri.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi