Jarmo Saarela on vihjeen ideavarman luottokuski.
Jarmo Saarela on vihjeen ideavarman luottokuski.Kuva: Jarno Unkuri

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Pori: Yhä pykälän verran eteenpäin

Viime starteissa ennätystuloksia paukutellut Pate Pollea hakee Porissa paluuta voittokantaan.

Alkuvuodesta 75-lähdönkin Porissa voittanut Pate Pollea juoksee nyt 8-vuotiaana uransa parasta kauttaan. Toissa kerralla 75:ssä ruuna teki lähtölaukan jälkeen huippuesityksen kolmannen radan kiertelyineen ja nousi kolmanneksi. Nykyvireensä perusteella Martti Hämäläisen valmentama voimanpesä ansaitsisi vaihteeksi voitonkin, mutta kevyttä iltapuhdetta ei ole tiedossa kahdelta takamatkalta tälläkään kertaa. Myös viime keskiviikkona Pate Pollea starttasi vastaavanlaisessa sarjassa. Tuolloin toisesta ulkoa kirikierroksen 1.26:n pintaan kiertänyt ruuna kamppaili toiseksi, kun selästä iskenyt Qepe Pointti oli lopussa parempi. Porissa Pate Pollean tietä ykköseksi tasoittaa se, että kovimmista vastustajista Hymynvälke ja N.P. Onni eivät ole vielä vetreimmillään.

Illan T5-rivin suurimmaksi suosikiksi noussut Mr Big Money on toisessa kohteessa tiukasti kiinni keulavoitossa, mutta yllättäjäksi tarjotaan Ambrosiusta, joka on jäänyt alipelatuksi. Seinäjoen 75-startissa Ambrosius juuttui voimissaan pussiin nytkin vastassa olevan Vinci Powerin taakse.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 9 Pate Pollea (11, 5)

Toto5-2: 4, 7 (10, 5)

Toto5-3: 3, 10, 8, 5, 11 (12, 6)

Toto5-4: 8, 7, 13, 4, 16, 11 (9, 14)

Toto5-5: 8, 6, 9, 7, 4, 3, 10, 5 (11, 2)

1 x 2 x 5 x 6 x 8 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Heikki Järvensivu: Fingerborg (6) palaa sairastauolta, hiitattu hiljaisia vauhteja ja niissä tuntuu terveeltä.

Lähtö 6

Marjo Puumala: Dalton Hoss (1) palaa tauolta hyvin maltillisin odotuksin. Pappa on todella pirteä treeneissä, mutta radalla on käyty vain kerran ja uskon olevan tähän starttiin vielä vähän tukkoinen.

Lähtö 8

Marinka Salminen: Austin (3) palasi viime kisaan sairastauolta. Alkuun tuli haparointi ja juoksu meni muutenkin vähän pieleen. Startti vei hevosta kuitenkin selkeästi eteenpäin. Nyt laitetaan perään jenkkikärryt. Pikkuisen pelkään lähtölaukkaa, mutta jos hätähousu malttaa ravata alkumatkan ja juoksu menee muutenkin putkeen, odotan Austinia ihan kärkisijoille.

Leemsrk's Hector (7) palasi viime starttiin sairastauolta. Vihdoin "Heikki" alkaa olla sellainen kuin kuuluukin. Maanantain viimeistelyissä hevonen oli ylipirteä, kun normaalisti tätä saa treeneissä työntää eteenpäin, toivottavasti pirteys ei kostaudu lähtölaukkana. Onnistuneella juoksulla ollaan lähellä kärkeä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi