Speedy Norwegian on kilpaillut kovissa lähdöissä.
Speedy Norwegian on kilpaillut kovissa lähdöissä.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Poriin: Vetää alusta loppuun

Perjantain idearivin varmavalinta tehdään Angeliquen Muistoajosta.

Kenneth Danielsenin suojatti Speedy Norwegian on tasaisella taulullaan edullinen pelivalinta. Viisivuotias on tottunut kovaan vastukseen, eikä se kohtaa nyt ylikyliä. Viimeksi se jäi St. Legerin karsinnassa johtavan rinnalle, eikä riittänyt ymmärrettävästi.

Speedy Norwegian sai arvonnassa parhaan mahdollisen lähtöpaikan (1) pieneen tammalähtöön. Tamma joutuu kilpailemaan kengät jalassa muiden tavoin, mutta sen lähtönopeuden pitäisi silti riittää kärkipaikan puolustamiseen. Se on pienessä lähdössä puoli voittoa, sillä kärkivaljakko saanee tehdä oman juoksunsa. Alustavana kakkossuosikkina Speedy Norwegian kiinnostaa varmaksi asti.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Pori

Toto5-1: 1 Speedy Norwegian (4, 5)

Toto5-2: 3, 4, 6, 8 (2, 5)

Toto5-3: 2, 5, 6 (1, 8)

Toto5-4: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11 (7, 12)

Toto5-5: 3, 6, 7, 10 (9, 8)

1 x 4 x 3 x 10 x 4 = 480 riviä – 48,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Tuomo Ojanperä: Kelit ovat olleet haastavat ja yksi starttikin jäi välistä, mutta Calla Hat Trickin (5) pitäisi suorittaa aiemmalla tasolla ja pystyä kärkitaistoon.

Lähtö 4

Pia Räikkä: Viimeksi sunnuntaina Simon Angel (6) ei innostunut märässä kelissä yrittämään ihan parastaan kun selkä karkasi pienessä lähdössä edestä. Tässä lähdössä ollaan mukana lähinnä urheilumielellä. Kovat hevoset vastassa. Talvi ja pakkaskeli kyllä sopivat ja tamma on mennyt edellisetkin startit jo pienillä hokeilla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi