Hevosurheilun Toto5-ideavihje Rovaniemi: Suuret suosikit ovat vahvoilla
Jukka-Pekka Niskanen on Pärttylin kanssa Rovaniemen kestomenestyjä.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Rovaniemi: Suuret suosikit ovat vahvoilla

Ennen joulurauhaa kisataan Mäntyvaarassa. Kohteiden suosikit erottuvat selvästi, mutta yhteenkään on vaikea luottaa täysin varauksetta.

Chapitre Un saa epävarmuustekijöistä huolimatta tukipilarin roolin. Hannu Koistisen valmennettava teki kesällä häijyjä suorituksia, mutta sitten tuli jälleen takapakkia loukkaantumisen myötä. Tauolta se laukkasi, eikä päivän virettä päästy näkemään. Valmentaja kuitenkin viestitti, että tämän kisan alla hevosella on kaikki kunnossa ja sopivassa lähdössä odotuksetkin ovat korkeammalla kuin viimeksi. Chapitre Un pystyy johtamaan lähdöstä maaliin jo rutiinisuorituksella, sillä kovin vastustaja Sagrero Hanover palaa maltillisin odotuksin tauolta.

Pärttyl on yksi päivän suurista suosikeista. Lauantaina hevoselle tuli kauden voittosarakkeeseen tusina täyteen, mikä on Pudasjärveltä käsin mahdottoman hieno suoritus. Sanna Loukusan valmennettava taitaa voittaa taas, mutta ideasysteemissä se saa yhden varmistuksen.

Valle Saga debytoi Suomessa sijoitustaan paremmin. Se oli päätöspuolikkaan alussa pusissa ja menetti oikeastaan siinä kohtaa sijoituksiaan. Kärjen vauhti kiihtyi lopussa, eikä Valle Saga pystynyt hyvästä lopetuksestaan huolimatta enää juurikaan parantamaan. Nuori hevonen voi parantaa selvästi, jolloin ihan kärkisija ei ole mahdottomuus. Sen tallikaveri Hey Sally on huippusopivassa tehtävässä kierroksen kolmas iso pelipohja.

Tästä kupongille:

Veikkaus kaupallinen yhteistyo
Veikkaus kaupallinen yhteistyo

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Rovaniemi

Toto5-1: 4 Chapitre Un (3, 7)

Toto5-2: 6, 7, 1, 10, 3 (5, 4)

Toto5-3: 1, 6, 9, 7, 10, 8 (2, 3)

Toto5-4: 9, 3 (10, 8)

Toto5-5: 5, 11, 3 (9, 6)

1 x 5 x 6 x 2 x 3 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi