No Limit Royalty on kierroksen pankki, mutta se varmistetaan.
No Limit Royalty on kierroksen pankki, mutta se varmistetaan.Arkistokuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Rovaniemi: Uusi ostos heti varmaksi

Iida Lanton valmentama ja perheen omistama Kentaurion Sisu on mielenkiintoinen tukipilari. Jättipankille otetaan muutamia varmistuksia.

Lantto itse lähtee jalat maassa Rovaniemelle, eikä menestyksen suhteen ole mitään erityisodotuksia. Kentaurion Sisu on kuitenkin jättänyt valmentajanaan positiivisen vaikutuksen, eikä hänellä ole siitä mitään negatiivista sanottavaa. Lantto osti hevosen Traverasta, mutta oli käynyt katsomassa sitä kesälomalla Petri Salmelan tallilla Tukholmassa, ja tykästyi ruunaan.

Tänään vastassa ei tuntuisi olevan yhtään sellaista hevosta, jolle Kentaurion Sisun tarvitsisi hävitä. Lanton hevoset ovat menestyneet kautta linjan hyvin, ja Rovaniemen iltaan voi kokonaisuutena ladata viiden hevosen voimin kovat odotukset. Kentaurion Sisu jää ideasysteemin varmaksi.

Alkuviikosta Rovaniemellä ja lähialueilla oli reilusti yli 20 astetta pakkasta, mikä on vaikuttanut monen hevosen viimeistelyihin. Ravipäivää pakkanen ei enää häiritse, sillä ilma on lauhtunut muutamaan pakkasasteeseen. Olosuhteet ovat hyvät ja talviset.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Rovaniemi

Toto5-1: 1, 2, 3, 8, 4 (6, 7)

Toto5-2: 3, 5, 1 (4, 6)

Toto5-3: 5 Kentaurion Sisu (2, 9) 

Toto5-4: 6, 5, 12 (2, 10)

Toto5-5: 10, 11, 6, 12, 4, 7, 1 (2, 9)

5 x 3 x 1 x 3 x 7 = 315 riviä – 31,50 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi