Hannu Kamppurin Take Care on ideavihjeen tukipilari.
Hannu Kamppurin Take Care on ideavihjeen tukipilari.Kuva Roosa Lindholm.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Ennätyskisa ei kerro koko totuutta

Tukipilarina toimii kolmossuosikin asemaa alustavissa prosenteissa nauttiva Take Care.

Hannu Kamppurin valmentama sekä ohjastama Take Care meni viimeksi uudeksi ennätyksekseen 16,0ake, mutta ei ollut kuukauden starttivälillä terävimmillään ja jäi suursuosikkina neljänneksi. Sitä ennen tehdyt kilpailuesitykset olivat vakuuttavampia. Eturivin toiseksi ulommainen lähtöpaikka ei ole miellyttävä, mutta juoksun jollain tavalla onnistuessa ja otteiden terävöityessä 4-vuotias tamma pystyy voittamaan. Alustava peliprosentti sillä on 13.

Avauskohteen yllätyshaku on Terno Grönstrandin valmennuksesta aloittava Aron Fritz, jonka 29-ennätys ei vastaa hevosen kykyjä vielä ollenkaan. Toisena kohteena ajettava tammadivisioonakarsinta pelataan leveästi. Alle kymmenprosenttinen Roseland on vaarallinen, vaikka se lähtee liikkeelle takarivin uloimmalta paikalta. Kolmannessa kierroksen pankki Suven Sametti on erittäin todennäköinen voittaja, mutta haetaan potinnostoa ja otetaan Lakan Leija kaveriksi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 11, 2, 9, 8 (6, 1)

Toto5-2: 5, 1, 4, 7, 12, 8, 9 (3, 6)

Toto5-3: 3, 11 (9, 5)

Toto5-4: 7 Take Care (6, 9)

Toto5-5: 3, 1, 11, 2 (10, 8)

4 x 7 x 2 x 1 x 4 = 224 riviä – 22,40 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Ilona Mäkinen: Perfect Deal (10) on hyvän oloinen aloittelija, nyt eka startti. Treenattu aina yksin, niin porukassa meno on vielä uutta. Lähinnä haetaan kokemusta, mutta ei pieni pärjääminen yllättäisikään.

Lähtö 5

Sari Orreveteläinen; Very Gone Face (6) jatkaa hyvässä kunnossa.Toivotaan että vauhdinjako suosisi kovien kilpasisarten kanssa, ennätyksessä on vähän nipistettävää vielä kun juoksu luonnistuu. Nyt ajetaan kengät jalassa, Seinäjoella ei pikkutreenari uskalla niitä pois ottaa.

Matti Patronen: Furiosan (7) kauden avaustartissa happi loppui loppumetreillä, mutta hevonen palautui hyvin, ja uskonkin Furin parantavan tähän toiseen starttiin. Varusteissa ei tule muutoksia.

Lähtö 8

Ilona Mäkinen: Evenful Swamp (11) on suorittanut koko ajan mahtavasti. Tuntunut hyvältä myös karsinnan jälkeen. Pärjäämään lähdetään taas, vaikka paalulla onkin hyviä varsoja. Samat varusteet kuin ennenkin.

Lähtö 10

Toni Mäntyniemi: Ivan B.R. (2) tuli viime starttiin vuoden tauolta ja oli siihen hyvä! Kotona mennyt kaikki hyvin ja startti kropassa parantaa varmasti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi