Fiktus ja Juha-Matti Paavola hakevat vielä kauden rytmiä, mutta hevosen kyvyt tiedetään.
Fiktus ja Juha-Matti Paavola hakevat vielä kauden rytmiä, mutta hevosen kyvyt tiedetään.Kuva: Tuula Torppa

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Kykyhevonen palaa tasolleen

Ideavihjeessä haetaan suurta rahaa varmistamalla kaikki suosikkipitoisen kierroksen suuret prosenttirohmut. Rohkea varmavalinta on lahjakas Fiktus, jonka tämä kausi ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla.

Näytön lahjoistaan varmamme antoi viime vuoden kesäkuussa ravatussa Ilkka-Pohjalainen-ajossa, missä se kulki ensimmäisen kaarteen laukan jälkeen taustalla viimeiset 1200 metriä aikaan 25,5 ja nousi neljänneksi. Alkukaudesta hevonen ei viihtynyt talviradoilla ja otti ihmeellisiä laukkoja, mutta viimeksi oli kesäbaanalla viitteitä taas selvästi paremmasta. Fiktus eteni parijonosta viimeisellä takasuoralla hyvin kohti kärkeä, mutta otti loppukaarteessa yllättävän haparoinnin, minkä jälkeen tuli viimeisen suoran vielä vahvasti. Päätöskierros oli haparoinnin hidastamana 30,7.  

Valmentaja Juha-Matti Paavola lähtee kilpailuun ihan luottavaisena. ”Ylivieskassa se olisi ollut ilman loppukaarteen haparointia todennäköisesti kärjessä. Fiktus on olemassaan todella hyvä hevonen sarjoihinsa, enkä olisi ehjällä juoksulla yllättynyt pärjäämisestä. Se ei ole voltista mikään raketti ensimetreillä, mutta pääsee kyllä ihan hyvin matkaan.”

 

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 4, 10, 3, 12 (2, 11)

Toto5-2: 7, 4, 2 (1, 3)

Toto5-3: 5, 2, 8, 4, 10, 12, 6, 11, 3, 9 (5. 2)

Toto5-4: 5 Fiktus (12, 2)

Toto5-5: 2, 6, 8 (1, 5)

4 x 3 x 10 x 1 x 3 = 360 riviä – 36,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Tommi Ala-Nikkola: MAS Gina (4) vaivaantui talvella kovista keleistä/hokeista. Treenaa nyt hyvin. Harjoitusravien ja hiittien perusteella on mennyt jonkunverran eteenpäin koelähtöajoista. Ehjä suoritus ykköstavoitteena.

Lähtö 8

Jasmiina Aho: Just A Flirt (6) ajettu muutamia kevyitä hiittejä. Hevonen ollut rento, rauhallinen ja palautunut hyvin.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi