Niko Jokela ohjastaa ideavihjeen varmaa.
Niko Jokela ohjastaa ideavihjeen varmaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Nestori voittovuorossa?

Seinäjoen T5-rivi tarjoaa yllätysherkät kohteet, ja selkeät varmaehdokkaat puuttuvat. Illan yritysvarmaksi poimitaan avauskohteen That’s Man.

Viimeistä kauttaan juokseva 12-vuotias That’s Man on esiintynyt säännöllisesti kilpailleena hyvin läpi talvikauden. Useimmat vuodet ruunan uralla ovat jääneet rikkonaisiksi vähäisillä starttimäärillä, ja nykyvireen taustalla on parempana pysynyt terveystilanne. Perjantain lyhyessä ryhmässä moni sen vastustajista tulee tauolta – mukaan lukien toinen pelihevosista Peggy Gou. Vastus ei muutoinkaan ole That’s Manin viime starttien veroinen, joten ruunalla on ulkoradan lähtöpaikasta huolimatta otollinen tilaisuus iskeä ykköseksi.

Selkäjuoksulla Niko Jokelan ajokki on kehittänyt kovia loppuvetoja takapareistakin. Lähtö on tasoltaan erittäin epätasainen, ja vauhdikkaan lähtijän voi uumoilla saavan nyt iskuasemat läheltä kärkeä. Toissa kerralla pikamatkalla 12-radalta lähteneenä That’s Man ehti kaukaa kuudennesta ulkoa voittajan tuntumaan kirittyään 700 metriä 13,6-kyytiä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 8 That’s Man (6, 7)

Toto5-2: 9, 10, 13, 7 (1, 11)

Toto5-3: 3, 1, 6, 10 (9, 4)

Toto5-4: 4, 10, 9, 13, 8 (2, 1)

Toto5-5: 3, 1, 2, 10, 7 (5, 11)

1 x 4 x 4 x 5 x 5 = 400 riviä – 40,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Mobiilihepan tallikommentit

Ponilähtö

Emma Kangas: Olkijoen Oiva (4) on jatkanut treeneissä todella hyvää menoa.

Lähtö 2

Tommi Ala-Nikkola: Miya Gran (7) oli viimeksi vaisu. Olisiko painanut liikaa esittelyn ja lähdön välissä ja väsynyt jo siihen. Varustemuutoksena nyt pään asentoa korjaava tuki leuan alle. Normaalin tuntuinen treeneissä. Kengitys kelin mukaan. Varmasti ainakin lyhyemmillä hokeilla pärjää.

Lähtö 6

Anniina Lindfors: Forssan ravit peruttiin ja niissä Saluador (5) olisi ollut olosuhteiden takia paremmin viimeistelty. Nättiä juoksua haetaan viimeketaisen floppaamisen ja sairastelun takia. Jos vihdoin pääsisi terveenä starttirytmiin. Kesäkengin/Kengittä olisi paras, mutta kehnolta näyttää... Jätetään vielä odottamaan lopullista ratkaisua jos sattuu Seinäjoelle kurakeli ja saa kenkiä pois.

Anniina Lindfors: Forssan ravit peruttiin ja niissä Vikens Ultra (10) olisi ollut olosuhteiden takia paremmin viimeistelty. Hevonen on sairastellut talvella. Jos vihdoin pääsisi terveenä starttirytmiin. Kesäkengin/Kengittä olisi paras, mutta kehnolta näyttää... Jätetään vielä odottamaan lopullista ratkaisua jos sattuu Seinäjoelle kurakeli ja saa kenkiä pois...

Lähtö 7

Pekka Lillbacka: Wanttera (10) kilpailee ensimmäistä kertaa ruunauksen jälkeen. Taukoa takana reilu 4kk viime startista.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi