Easy To Love osaa voittaakin, vaikka tämän kauden voittosaldo näyttääkin vielä nollaa.
Easy To Love osaa voittaakin, vaikka tämän kauden voittosaldo näyttääkin vielä nollaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Selkeäpiirteiselle kierrokselle yllätysvarma

Ideavihjeessä rastitetaan kahteen kohteeseen kaikki osallistujat ja yhteen varmaksi alkuiltapäivällä neljä prosenttia pelattu Easy To Love.

Toisessa kohteessa starttaava 4-vuotias tamma Easy To Love omaa kapasiteettia menestyä omissa lähdöissään. Toissa kerralla se juoksi 5. sisällä, mistä kiri Antti Teivaisen ajamana hyvin ja jäi lopussa vähän kiinnikin. Tulos oli 15,5ake ja vastus tämän kertaista kovempi. Viimeksi valmentaja Kristian Lella ajoi itse, ja hevonen teki 3. sisältä edelleen mukavan suorituksen. Easy To Love ei ole tänään todennäköisin voittaja, mutta ei se muutaman prosentin hevonenkaan saisi olla. Kun ideasysteemiin on helponnäköisellä kierrokselle saatava väriä, 4-vuotias tamma toimii sen ankkurina.

Ensimmäisessä kohteessa suosikit tulevat 40 metristä, ja niiden tehtävää helpottaa vajaa lähtö, mutta annetaan yllätykselle mahdollisuus ja otetaan kaikki kahdeksan mukaan. Kolmannessa Landen Paukku on todella vahvoilla, eikä 20 metrin pakki ole vauhdikkaalle voltista avaajalle tässä seurassa oikein mitään. Silti kaksi varmistusta, ja niistä etenkin katseet todella katkonaiset kaksi kautta omaavaan, mutta erittäin kovalla moottorilla varustettuun Vappuäijään.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: Kaikki 8 hevosta

Toto5-2: 10 Easy To Love (4, 5)

Toto5-3: 10, 2, 8 (7, 9)

Toto5-4: Kaikki 9 hevosta

Toto5-5: 8, 6 (4, 3)

8 x 1 x 3 x 9 x 2 = 432 riviä – 43,20 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi