Special Gun on Seinäjoen Toto5-pelin suurin suosikki.
Special Gun on Seinäjoen Toto5-pelin suurin suosikki.Kuva: Teemu Kangas

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Suurimmat suosikit suojataan – ja yhdestä ohipeli

Illan urheilullinen huomio kiinnittyy T5-päätöskohteen avoimeen ryhmään, jossa paluun pitkältä tauolta tositoimiin tekevät kovat nimet Lexus Dream ja Super Schissel. Pelilliset avainhevoset löytyvät muista kohteista.

Kaksi T5-lähdöistä juostaan pikamatkalla. Lämminveristen lyhyen ryhmän kovin suosikki on voitokas Caviarinho, joka starttaa ensimmäistä kertaa urallaan 1600 metrin matkalla. Siihen nähden Hannu Hietasen ajokki on noussut turhan suureksi suosikiksi. Viimeksi se painui lähtökiihdytyksessä tänäänkin vastassa olevan That’s Manin selkään, mistä iski lopussa tilaa saatuaan ykköseksi.

Eturivissä on nyt muita nopeita avaajia, ja juoksusta tullee Caviarinholle huomattavasti kuluttavampi kuin viimeksi. Ulkoradaltakin alkuun panostaa nopea Southampton Sea, joka palasi pari viikkoa sitten tauolta ja on startin saatuaan varottava. Oulussa se latasi ulkoakin johtopaikalle, jonka luovutti täydellä matkalla pois. Sisäradan Thirdtimestrike on sekin huomioitava varhain. Oulussa tamma laukkasi tototaistosta maalisuoralle tultaessa. Sitä ennen ensimmäisessä Suomen startissaan se ei voinut mitään kirissä That’s Manille.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 3, 2, 7, 8 (1, 10)

Toto5-2: 2, 8, 12, 4 (5, 10)

Toto5-3: 11, 8 (3, 1)

Toto5-4: 8, 5 (4, 1)

Toto5-5: 8, 3, 5, 9, 4 (10, 2)

4 x 4 x 2 x 2 x 5 = 320 riviä – 32,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi