Xeven Leader on päätöskohteen ideavarma.
Xeven Leader on päätöskohteen ideavarma.Kuva: Jari Piirala

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Viime vuoden voitokkain pysyy takana

Viime vuonna hurjat 25 ykkössijaa ottanut Mandela Zon avaa tänään kautensa, mutta ideavihjeessä uskotaan Xeven Leaderin voittoon.

Xeven Leader otti viimeksi kolmen kuukauden tauolta palatessaan leikittelevän kevyen keulavoiton. Vastus kovenee tänään 20 metriä kauempaa lähtevien Mandela Zonin, Way To Gon ja Farzad Bokon johdolla, mutta Xeven Leader on niin kyvykäs 5-vuotias, että pystyy pitämään avoimen tason raatajat takanaan. Mandela Zonin mahdollisuuksia heikentävät sairastauko sekä myös kuski, sillä vaikka Victor Björkroth on hyvä ja nouseva ohjastaja, huippukuskien veroinen tekijä hän ei vielä ole.

Avauskohde koitetaan selvitä kolmella merkillä. Vauhtisokeus ja Isosalon Ihaa olivat viimeksi mainioita, ja viimeksi valmentajansa mukaan kovin taukotukkoisen Kuumahuuman pitäisi parantaa tälle päivää. Toisen kohteen selkeä suosikki on Por Glam Rock, joka varmistetaan lähinnä lähtöpaikkansa vuoksi. Takarivistä jäi yksi pois, ja Por Glam Rock pääsee matkaan pykälän sisempää.

Kolmanteen kohteeseen laitetaan runsas rastitus. Yllätysosastolta poimitaan mukaan kolmanneksi viimeisessä kilpailussaan vihdoin ja viimein voiton makuun päässyt Tomin Toivo. Neljäs kohde päräytellään viiden suosikin merkeissä. Siinä prosenteissa ei ole suurta vääristymää näin alustavastikaan, mutta Jamas Vilmerin yli 37 kannatus on hitusen ylikantissa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Seinäjoki

Toto5-1: 9, 7, 11 (3, 10)

Toto5-2: 12, 4, 2 (9, 7)

Toto5-3: 11, 7, 6, 5, 1, 9 (12, 10)

Toto5-4: 1, 6, 7, 9, 3 (10, 12)

Toto5-5: 2 Xeven Leader (7, 6)

3 x 3 x 6 x 5 x 1 = 270 riviä – 27,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Panu Ahonen: Northwind Mega (8) ei tee vielä täyttä kahta kierrosta vaan jossain kohtaa matkaa ajatus siirtyy muualle. Aika paljon se parantaa kun henkinen puoli kehittyy.

Lähtö 5

Panu Ahonen: Lucky's Fighter (1) eli "Pelle" on kunnossa fyysisesti mutta voimat menee starteissa hätäilyyn. Kokeillaan hieman tuunata varusteita tähän.

Lähtö 6

Ville Levula: Wauhittalle (7) eli "Lyylille" kävi työtapaturma viimeksi Teivossa. Hevonen jatkaa hyvässä kunnossa ja ollut erittäin hyvä kotona treeneissä. Odotan tässäkin lähdössä sijoitusta korkealle jos ravi vaan maittaa koko matkan.

Lähtö 9

Panu Ahonen: Northwind Magna (4) on ottanut rauhallisesti viime startin jälkeen ja treenaillut lähinnä voimaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi