Santtu Raitala on onnistunut tänäkin vuonna Seinäjoella. Lisämenestystä tuonee päätöskohteen Cheap Thrills
Santtu Raitala on onnistunut tänäkin vuonna Seinäjoella. Lisämenestystä tuonee päätöskohteen Cheap ThrillsKuva Jarno Unkuri.

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Seinäjoki: Loppukirillä syyskauden avausvoittoon

Edellisessä kilpailussaan johtavan rinnalta vankasti suorittanut Cheap Thrills toimii ideavihjeen tukipilarina. Illan mielenkiintoisin tapahtuma on tähtiori Vitterin kisapaluu.

Monica Kolppasen treenaama Cheap Thrills tykitti Seinäjoen kuninkuusraveissa hienosti kirivoittoon. Sen jälkeen ykkössijoja ei neljässä kilpailussa ole tullut, mutta vire on silti ollut koko ajan vähintään ennallaan. Santtu Raitala saa ottaa alun tasokkaassa lähdössä takarivistä tarkkaillen, ja tällä kertaa ruunalla tuskin ajetaan keulan rinnalle. Eturivin kokoonpanolla on alussa ylivauhdin vaara, ja jos se siihen sortuu, Cheap Thrillsillä on mahdollisuus tykittää ensimmäisenä maalilinjan yli.

Avauskohde koitetaan selvitä kahdella loistovireisellä suosikilla. Toiseen kohteeseen vähän pelatuista mukaan Ivan Grain ja viimeksi matkalla turhaan painamiseen energiaa tuhlannut Quick Mess. Kolmas on lämminveristen avoin koitos, johon revitetään yllätyksen toivossa. Neljännessä kohteessa katseet kerää kaikkien aikojen nopein suomenhevonen Vitter, joka kuitenkin on etenkin pitkän kisataukonsa vuoksi vain haastaja.

Tästä kupongille:

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi