Yuvarajah on komea ilmestys.
Yuvarajah on komea ilmestys.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Tampere: Tarjolla mielenkiintoinen tukipilari

Emma Väreen valmentama ja ohjastama Yuvarajah on ennakkoon huippuvarma Tampereelle.

Yuvarajah oli hyvä jo 13.10. Forssassa, mutta kuten myös edelliskerralla Lahdessa, lähtöpaikka toi omat hankaluutensa juoksunkulkuun. Viimeksi oli volttilähtö, eikä vaikeaa voltin vitonen tuonut muuta kuin hankaluuksia. Yuvarajah juuttui 1. kaarteessa neljännelle radalle, ja lopulta Tuukka Varis oli pakotettu peruuttumaan ihan hännille. Kärki polki useiden kymmenien metrien päässä, ja tehtävästä muodostui toivoton. Yuvarajah tuli paljon sijoitustaan paremmin loppua ja hieman erilaisilla tuureilla taulussa voisi näkyä jopa nippu voittoja.

Tänään ei pitäisi olla yliraskaan reissun vaaraa. Toki sisärata tuo mukanaan aina pussitusriskin, mutta Yuvarajah pääsee hyvin matkaan, ja se voi aivan hyvin olla riittävän nopea pitämään keulat, tai hakemaan ne alkumatkan aikana. Emma Väreen tallin laatunelivuotias on alustavalla pelijakaumalla makoisa tukipilari.

Tästä kupongille

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Tampere

Toto5-1: 4, 2 (5, 3)

Toto5-2: 5, 3, 6, 8, 7 (1, 10)

Toto5-3: 1 Yuvarajah (6, 7) 

Toto5-4: 1, 10, 9, 4, 6, 2, 7 (8, 3)

Toto5-5: 10, 6, 7, 9, 5 (3, 8)

2 x 5 x 1 x 7 x 5 = 350 riviä – 35,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Christa Packalen: Centiedieci (8) teki viimeksi ihan hyvän esityksen kovan avauksen jälkeen. On sen jälkeen ollut treeneissä oikein hyvän tuntuinen. Paikka on toki kehno mutta toivotaan että jotenkin juoksu onnistuu tuolta. Ei muutoksia.

Lähtö 6

Emma Väre: Yuvarajahin (1) juoksu meni viimeksi vaan liian vaikeaksi, muuten oli mielestäni taas pykälän parempi kuin edelliseen. Kotona tuntuu oikein hyvältä edelleen, koitetaan päästä hyvin liikkeelle ja hyödyntää paikka.

Lähtö 7

Risto Airaksinen: Anything For Youlla (4) tarkoitus ajaa kengittä, kun niin selvästi parempi. Käytetty suolahuoneessa kun kosteat kelit ongelma. Lima irtoaa keuhkoputkista hoidon aikana. Odotukset suorituksesta hyvät.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi