Zagatin tuorein voitto on kesäkuulta Forssasta Elina Leinosen ajamana. Nyt ohjissa on Veikko Leinonen, ja valjakolla on Teivossa ykkösradan etu.
Zagatin tuorein voitto on kesäkuulta Forssasta Elina Leinosen ajamana. Nyt ohjissa on Veikko Leinonen, ja valjakolla on Teivossa ykkösradan etu. Kuva: Moona Mäntyvaara

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Arpaonni kääntyi – onko jo voiton aika?

Takarivin paikat ovat olleet myrkkyä vauhdikkaalle Zagatille. Teivossa vauhdikas menijä saa näyttää kyntensä mielitehtävässään ykkösradalta.

Teivossa valmentajansa Veikko Leinosen ajama Zagat on kilpaillut läpi kesän vahvassa vedossa, vaikka täysosumia ei ole kertynyt kuin yksi. Sen ori otti johtopaikalta kesäkuun alussa lyhyessä ryhmässä kotiradallaan Pilvenmäellä. Sen jälkeen Zagat joutui starttaamaan viidesti takarivin paikoilta, eikä totosijoja irronnut. Edellisessä Teivon kisassa se eteni kuutosradalta keulahevosen rinnalle, mistä kamppaili väkevästi voitokasta Reload Pelliniä vastaan, mutta jäi niukasti toiseksi.

Lyhyt matka ja asetelma muutoinkin on nyt Zagatille mannaa. Viimeksi Seinäjoella keulasta suoraviivaisesti vetänyt Allyhills Dream on toinen lähdön suosikeista, mutta seiskaradalta sen juoksu voi mennä hankalaksi, ja sitä vastaan Zagatilla on mainio sauma puolustaa sisäradalta johtopaikka.

T5-avauskohteen pelinosto on liian pienelle kannatukselle jäänyt Meno-Missi, joka tekee parhaat juoksut suoraviivaisella taktiikalla. Sitä Sami Vehviläisen onnistui toteuttaa voitokkaasti viimeksi Savonlinnassa ja sitä aiemmin Jämsässä. Myös Teivossa pienen paalun takaa tammalla on siihen tilaisuus, vaikka vastus onkin nyt pykälää vaativampi.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 9, 12, 6, 5, 11 (10, 7)

Toto5-2: 1 Zagat (7, 6)

Toto5-3: 2, 9, 1, 3, 10, 6 (12, 7)

Toto5-4: 1, 11 (5, 3)

Toto5-5: 3, 5, 1 (7, 4)

5 x 1 x 6 x 2 x 3 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 7

Christa Packalen: Global Bring It On (11) voitti viimeksi yllättäjänä, ja se oli yhtä yllätys meillekin. Kaikki sen jälkeen ollut hyvin, mutta paikka on taas ikävä. Jos jatkaa samanlaisena niin pystyy pärjäämään, mutta nyt nähdään pysyykö samalla tasolla.

Lähtö 8

Cathy Johansson: Hila's Elton (2) tuntuisi nousseen hyvään kuntoon, edelliseen starttiin jo hyvissä voimissa maaliin. Nyt tasokas lähtö, mutta hyvillä mielin matkaan.

Christa Packalen: Thai Greenwichille (5) tuli viimeksi harmittava laukka, hevonen oli siinä kohtaa täysissä voimissa. Nyt ajetaan kengät jalassa ja toivotaan, että auttaisi vähän siihen, että menisi ravia. Ehjällä juoksulla pärjää varmasti.

Lähtö 9

Henri Uusi-Marttila: Beauty Erinin (6) kuskia ei saa dissata, ku valmentajalt tulee ohje, et eteenpäin ja niin kauan ku pilli viheltää. (Pilli on kyl ollu hukassa, mut toivottavasti Teivoon löytyis)Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi