Ari Moilanen ohjastaa lupaavasti uransa aloittanutta ideavihjeen varmavalintaa.
Ari Moilanen ohjastaa lupaavasti uransa aloittanutta ideavihjeen varmavalintaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Avausvoiton paikka

Nappisarjassa ja -tehtävässä starttaava Ronaldo Classico poimitaan päätöskohteen tukipilariksi.

Nelivuotiaalla Ronaldo Classicolla on tälle kaudelle vasta kolme starttia ja avausvoitto puuttuu vielä. Toukokuussa nousujohteista jälkeä tehnyt ruuna hyötyy Teivossa kovasti ykkösradan lähtöpaikastaan, sillä se lähtee auton takaa ripeästi. Vermossa se veti kierroksen 15,0-kyytiä ja jäi keulasta kolmanneksi kahta ulkoratoja kirinyttä vastaan. Sen jälkeen Ronaldo Classicolta jäi 10.6. Forssan startti ajamatta.

”Ronaldo Classico jäi tässä välissä pois Forssasta (10.6.), kun se on taitava kolhimaan itseään ja sen myötä tarhassa tulleesta pienestä kolhusta jalkaan kehitteli impparia”, valmentaja ja osaomistaja Tiina Rissanen taustoittaa. ”Nyt on sen jälkeen ajettu ihan rauhallisesti. Muutamia vetoja olen sillä ajanut, ja niissä hevonen vaikutti ok:lta. Ronaldo Classico oli Vermossa keulasta kolmas. Se oli kolmas startti viiden kuukauden tauon jälkeen, ja olin siihen tyytyväinen. Hevonen paransi jokaiseen starttiin ja hyvän ajan jo juoksi.”

”Oletan, että sen pitäisi pärjätä tuossa, vaikka sen on jo oppinut, että aina voi tulla mitä vain yllätyksiä. Jos juoksunkulku vaan sujuu, niin odotan pärjäämistä.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 6, 1, 5, 9, 2, 12, 3, 11, 10, 4 (7, 8)

Toto5-2: 3, 9 (2, 1)

Toto5-3: 2, 6, 5, 1 (4, 3)

Toto5-4: 3, 6, 9 (4, 8)

Toto5-5: 1 Ronaldo Classico (9, 3)

10 x 2 x 4 x 3 x 1 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Emma Väre: The Wishmaster (1) oli viimeksi taas parempi ja ajettiin vaan varmasti ravia. Nyt pääsee ajamaan sisärataa mikä +. Uskon että parantaa muutenkin kun pääsee hommasta jyvälle.

Lähtö 7

Ilona Mäkinen: Hadeksen (8) lähtö meni Lahdessa vähän vihkoon. Nyt pieni lähtö ja lähtee hyvin voltista. Kokeillaan idioottikenkää edessä. Odotukset neljän sakkiin.

Lähtö 8

Reijo Suomalainen: Club Nord Cherie (4) on hyvä hevonen. Ollut varsalomalla loukkaantumisen jälkeen. Pystyy paljoon jos vanha vaiva ei uusiinnu.

Lähtö 9

Emma Väre: Yuvarajah (2) joutui viimeksi spurttaamaan alkumatkasta monta kertaa ja se näkyi lopussa. Kotona tuntuu oikein hyvälle ja tuolta paikalta odotan kärkipäähän.

Ilona Mäkinen: Dodii (10) on ollut kevyellä edellisen startin jälkeen. Nyt takarivi ja toivotaan että selät vetävät. Tämä lähtö kengät jalassa ja jenkkityypin kärryillä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi