Vapassi hakee kauden neljättä voittoaan.
Vapassi hakee kauden neljättä voittoaan.Kuva: Roosa Lindholm

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Etumatka riittää

Vähäväkisen T5-avauskohteen kahdesta pelatuimmasta hevosesta varmaksi luotetaan Vapassi. Se saa istuvassa tehtävässä etumatkan Siirin Santtuun, jolla on volttilähdössä epävarmuustekijänsä.

Kesäkuusta asti Hannu Hietasen tallista kilpaillut Vapassi on tehnyt vahvaa jälkeä. Viimeksi 75-lähdössä ruuna eteni pitkältä pakilta hyvin neljänneksi, mitä ennen se veti keulassa kiihtyvällä tahdilla ja voitti helposti.

Teivon pienessä lähdössä Vapassi saa edetä tasaisesti kohti kärkeä ja todennäköisesti aina johtopaikalle asti. Toinen kovimmista, Siirin Santtu, on kilpaillut viime ajat menestyksekkäästi autolähtöihin keskittyen. Aiempi volttilähtö ei sujunut lupaavasti, sillä ruuna avasi tuolloin ryöstölaukalla ja tuli jo lähtösuoralla hylätyksi. Nyt uusi yritys tapahtuu pitkältä takamatkalta, mistä ravilla lähteminen lienee todennäköisempää. Ylimääräisiin tasoituksiin ei kuitenkaan ole varaa kovavireistä Vapassia vastaan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 5 Vapassi (8, 1)

Toto5-2: 2, 4, 8, 9, 3 (5, 6)

Toto5-3: 1, 5, 3, 7, 2 (11, 9)

Toto5-4: 3, 8, 13, 4, 15, 16 (10, 2)

Toto5-5: 10, 5, 4 (1, 8)

1 x 5 x 5 x 6 x 3 = 450 riviä – 45,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 5

Mika Hävölä: Flo Jolla (7) todennäköisesti avataan reippaasti. Tammaa ei oikein pysty ottamaan kiinni lähdössä, muuten se saattaa protestoida peitsille tai laukalle. Vaikka lähtörata on ulkona, niin sikäli hyvä että sieltä pystyy laskemaan lujaa ekaan kurviin. Viimeksi oli taukoa alla ja uskon että parantaa tähän. Sarjakin on paljon sopivampi, kuin useassa edellisessä startissa.

Lähtö 7

Pia Räikkä: Simon Angel (6) palasi viimeksi tauolta turhan kovaan lähtöön. Ei tämäkään sarja täysin istuva ole mutta kun pisteitä vähän, on ajettava siellä minne pääsee matkaan. Tamma parantaa talvea kohden, tässä rahasija olisi hyvä saavutus. Mennään tämä startti jo kengät jalassa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi