Skyfall Shine voitti rata-arvonnan Thai Profitia vastaan ja on suosikki etenemään johtoon, josta on hyvin lähellä voittoa.
Skyfall Shine voitti rata-arvonnan Thai Profitia vastaan ja on suosikki etenemään johtoon, josta on hyvin lähellä voittoa.Kuva: Pekka Salonen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Iskunpaikka heti alussa

Toto5-avauskohteessa lähtökiihdytys on voiton kannalta isossa osassa. Mikäli Skyfall Shine saa puolustettua odotetusti johtopaikan Thai Profia vastaan, on paljon voitettu.

Avauskohteen suuren suosikkikaksikon piti kohdata jo toissa lauantaina Mikkelissä, mutta kun raveja ei saatu ajettua, ovat kovavireiset Skyfall Shine ja Thai Profit vastakkain nyt Teivossa. Kovana avaajana Skyfall Shine on ollut elementissään johtopaikalta, mistä se voitti myös Lappeessa 75-lähdön. Kolmosradalta suoraviivaiseen menoon tarjoutuu jälleen sopiva sauma Thai Profitin startatessa pari kaistaa ulompaa.

Markku Niemisen valmennettavat ovat muutoinkin näyttäneet viime viikkoina vahvaa iskukykyä. Skyfall Shinen lisäksi T5-kohteissa tallista starttaavat Vermossa kirivoitollaan vakuuttanut Uptown Kemp sekä Top Class Kemp. Keskiviikkona avojaloin juosseen Uptown Kempin osalta on syytä huomioida, että Teivon 2600 metrillä tamma starttaa kengät jalassa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 3 Skyfall Shine (5, 9)

Toto5-2: 5, 3, 6, 1, 13 (11, 7)

Toto5-3: 8, 4, 2, 3 (5)

Toto5-4: 6, 10, 5, 7, 4 (1, 2)

Toto5-5: 9, 2, 1 (5)

1 x 5 x 4 x 5 x 3 = 300 riviä – 30,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi