Jari Kinnusen Shackhills Viking on aloittanut uransa voitolla mennen heti 16-alkuisen ajan.
Jari Kinnusen Shackhills Viking on aloittanut uransa voitolla mennen heti 16-alkuisen ajan.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Kapean pelin paikka

Neljästä illan T5-kohteesta löytyy selkeä varmaehdokas, joista kaksi varmistetaan. Vakuuttavasti uransa avannut Shackhills Viking ja kovavireinen Viulan Voitto luotetaan pelin tukipilareiksi.

Koelähdössäkin kierroksen 13,0 kiskaissut Shackhills Viking aloitti Turussa uransa väljällä keulavoitolla, vaikka 12,0-lopetuksessa yksi vastustaja ehti sen tuntumaan. Voltin ykkösradalta Kriterium-kokeeseen starttaava ruuna ei liene ensi metreillä nopein, mutta erittäin lahjakkaan oloinen aloittelija pystyy ratkaisemaan pelin edukseen, vaikka ei keulaan pääsisikään.

Kova vauhtikestävyys on myös Viulan Voiton ase, jolla se jatkanee voittokulkuaan nyt takaa lähteviä Kinderiä ja Hurman Vieskeriä vastaan. Muista rivin varmaehdokkaista Kiikku’s Nea ja Tiger Hill varmistetaan. Tiger Hillin vastustajista mahdollinen potintekijä on eturivin poisjääntien myötä paikkaansa hyödyntävä Laurila’s Gimli, joka teki hyvää nousua kauden avauskilpailussaan Kokemäellä ennen kuin laukkasi häiriöstä loppukaarteessa.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 1 Shackhills Viking (8, 5)

Toto5-2: 11, 12, 5, 6, 8 (7, 10)

Toto5-3: 1 Viulan Voitto (8, 9)

Toto5-4: 7, 2, 12, 1, 9 (13, 8)

Toto5-5: 1, 2, 8, 6 (4, 3)

1 x 5 x 1 x 5 x 4 = 100 riviä – 10,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 6

Antti Veteläinen: Tangen Ove (7) alisuoritti viime Vermon kisassa. Hevosen kavioista löytyi sanomista. Kunto ok. Kengät jalassa ja normivarusteet.

Lähtö 7

Christa Packalén: Kiikku's Nea (7) kuumentui viimeksi uusinnasta ja kun jäi vapaalle radalle niin peli oli selvä. Treeneissä kaikki ok ja jos vaan on normaali niin pitäisi pärjätä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi