New Grove Waylon hakee kauden avausvoittoa ideavarmana.
New Grove Waylon hakee kauden avausvoittoa ideavarmana.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Kivijalkaa rakennetaan avauskohteessa

Viime vuoden lopulla kaksi suoraviivaista keulavoittoa ottanut New Grove Waylon ei ole sittemmin onnistunut, mutta Teivon nappitehtävässä se pystyy palaamaan voittokantaan.

New Grove Waylon olisi ollut keulasta vahvoilla viimeksikin, mutta kovaa avanneen ruunan kisa meni mönkään sen kompuroitua laukalle Killerin ensimmäiseen kurviin. Todennäköisenä keulahevosena se on yhä varma-ainesta, sillä vastus ei ole tiistaina kovimmasta päästä. Ohjissa on jälleen Esa Holopainen, joka on onnistunut New Grove Waylonin kanssa parhaiten.

Peliratkaisuja tulee myös neljänteen kohteeseen. Tauolta hyvässä vedossa palannut Galileo Way jäi perjantaina Killerillä kolmanteen sisälle, mistä tuli voimissaan kärkirintaman takana maaliin. Onnistuneen startin saatuaan Galileo Way pystyy voittotaistoon, vaikka ei pystyisi puolustamaan alussa johtopaikkaa sisäradalta. Jokimaalla hallitun keulavoiton ottanut Lucky Flevo on nyt eturivistä lähdön toinen pelivalinta. Viimeksi Vermossa se eteni viidennestä ulkoa kirissä hyvin, kunnes loppukaarteessa tuli hankaluuksia, jotka johtivat hyppyyn 300 jäljellä. Juha Utalan suojatilta löytyy kapasiteettia voittoon asti, kunhan se välttää laukan.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 4 New Grove Waylon (5, 1)

Toto5-2: 5, 8, 6, 4, 9, 10, 7, 1, 3, 2 (11, 12)

Toto5-3: 5, 10 (12, 1)

Toto5-4: 1, 6 (7, 3)

Toto5-5: 5, 10, 6, 7, 2 (14, 13)

1 x 10 x 2 x 2 x 5 = 200 riviä – 20,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 2

Emma Väre: Scorpion Comery (1) oli viime starttiin kipeä, hoidettiin ja sai hetken huilata. Nyt treenannut taas normaalisti ja odotan hyvää suoritusta kun on hyvä paikkakin.

Lähtö 4

Ilona Mäkinen: Hadesin (2) paras vire on vielä haussa. Nyt lyhyt starttiväli ja hyvä lähtöpaikka. Neljän sakkiin yritetään.

New Grove Waylon (4) laukkasi ensin montessa ja viimeksi kärrylähdössä ekaan kurviin. Saattoi aristella kantapolkemaa. Kotona hyvän oloinen ja pärjäämään lähdetään.

Lähtö 6

Mika Hävölä: Flo Jo (8) jatkaa hyvässä kunnossa ja edellisissä starteissa tehnyt oikein hyviä lopetuksia ja aika paljon on jäänyt vielä sisäänkin. On hiukan haastava ajettava ja nyt koitetaan saataisko lapuilla haluttuja muutoksia. Huonot lähtöradat saaga jatkuu ja vesittää kyllä mahdollisuuksia, joten koitetaan lopussa miten ja mistä päästään.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi