Voitokas Taraori pärjää tauoltakin.
Voitokas Taraori pärjää tauoltakin.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Kova nousukas on vahvoilla paussiltakin

Pelivalinnat tehdään T5-rivin alkulähtöihin. Avauskohteesta systeemiin poimitaan suosikin varjoon jäänyt kova kaksikko.

Avauskohteen voltissa on yllättävän isoksi suosikiksi noussut Kiikku’s Giant. joka karsitaan pois systeemistä. Jo viikko sitten kohdanneet Phantom Opera ja Mr Reddington ovat lähdön pelivalinnat. Kumpikin teki viimeksi raskaalla juoksulla huippuhyvän esityksen. Tuolloin kiertelyistä huolimatta loppumetreillä pisimmän korren vetänyt Phantom Opera on nyt mahdollinen keulahevonen askeleiden osuessa hyvin lankulle. Se palasi viimesyksyisen ruunauksen ja talvitauon jälkeen tositoimiin lupaavasti. Phantom Opera lukeutui nuorempana ikäluokkansa kykyihin, ja kapasiteettia 5-vuotiaalla ruunalla on edetä pitkälle.

Illan varmavalinnan Taraorin valmentaja Juha Rontu lähettää luottavaisena matkaan talvitauon jälkeen. Vahvaotteinen ruuna päätti viime kauden hänen käsistään neljässä startissa kolmeen voittoon ja yhteen kakkossijaan 75-lähdössä, jossa se hävisi täpärästi Kukkarosuon Kurkolle.

”Taraori on treenannut pontevasti, eikä mitään takapakkia ole tullut”, Juha Rontu vahvistaa. ”Vaikka rahaa tuli aika lailla viime kaudella, niin uskon ruunan olevan tauolta ihan kärkipäässä.”

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 6, 2 (3, 4)

Toto5-2: 7 Taraori (3, 9)

Toto5-3: 2, 1, 6, 12, 11, 7, 4, 8, 5, 10 (2, 1)

Toto5-4: 5, 2, 1 (9, 3)

Toto5-5: 7, 4, 11, 1 (8)

2 x 1 x 10 x 3 x 4 = 240 riviä – 24,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Satu Rantala: Uskon että Rive Scatman (7) parantaa kokoajan,kun päästäisi nyt vaan kilpailemaan säännöllisesti.

Lähtö 4

Christa Packalén: Kiikku's Giantin (3) kanssa kaikki mennyt viime startin jälkeen hyvin ja uskon että kunto on edelleen sama. Viimeksi lähti hyvin voltista liikkeelle. Varusteisiin ei muutoksia. Kesäkengät jos vaan keli sallii.

Ilona Mäkinen: Hades (4) on hyvässä vireessä, volttilähtö sopii. Odotukset kärkimatsiin.

Lähtö 7

Mikko Rasi: Jos asia valmentajasta riippuu, nimekkäistä vastustajista huolimatta tänään Popella (8) ajetaan offensiivisesti. Eli ei piiloitella, vaan haasstetaan heti ensimetreistä alkaen. Hevonen tuntuu olevan tikissä. Viimeinen päätös tapahtuu kuitenkin auton takana.

Lähtö 8

Juho Paananen: Winner Of Love (10) palaa reilun 6kk tauolta. Talvi sujunut terveenä. Olosuhteet mahdollistaneet suunnitellun harjoittelun. Ensimmäinen startti kertoo kilpailukunnosta suuntaa antavasti.

Ilona Mäkinen: Joyfull Swamp (12) parantaa pikku hiljaa. Kotona oikein hyvän oloinen. Lähtöpaikka surkea, mutta ravilla pystyy kiertämään korkealle.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi