Prickly Rose voitti viimeksi helppoon tyyliin komealla kirillä.
Prickly Rose voitti viimeksi helppoon tyyliin komealla kirillä.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Kykytamma pystyy kärkeen

Rivin peliajatukseksi nousee toisen kohteen pystyvä nelivuotias Prickly Rose.

Hyvin 3-vuotiaana uransa aloittaneen Prickly Rosen Emma Väre uskoo nousevan sarjoissaan. Vielä alle 4000 euron voittosummalla starttaava tamma hakee viimekertaiselle kirivoitolleen jatkoa nyt takarivin paikalta. Viimeksi se löysi kiriväylän vasta päätöspuolikkaalla ja spurttasi loppusuoran aivan omaa vauhtiaan ylivoimavoittoon. Viimeiset 400 metriä Prickly Rose tuli rapaisissa olosuhteissa 15,8/400 metriä.

Parannus kauden avausstarttiin nähden oli huomattava, mutta sitä treenari tammalta Turkuun odottikin. Prickly Rose tuli jo Vermon kisaan hyvin valmisteltuna ja viimeisteltynä, mutta tuolloin Väre kuvaili sen olleen paha pettymys ja kertoi tamman menneen kuin käsijarru päällä starttihetkestä lähtien. Varusteviilausten kautta hevoseen löytyi ryhtiä ja omaa yritystä. Teivossa vastus ei näytä pahalta, ja Prickly Rosen pitäisi mennä yhä eteenpäin starttien myötä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 2, 4, 6 (9, 8)

Toto5-2: 11 Prickly Rose (10, 1)

Toto5-3: 12, 2, 4 (3, 11)

Toto5-4: 9, 10, 4, 2, 1 (3, 5)

Toto5-5: 3, 10, 6, 5 (2, 9)

3 x 1 x 3 x 5 x 4 = 180 riviä – 18,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 1

Ilona Mäkinen: Perfect Deal (3) on alisuorittanut koko ajan. Kotona kuitenkin virkeä ja hyvän tuntuinen. Kokeillaan nyt ilman kenkiä.

Lähtö 4

Christa Packalén: MAS Flashin (2) jalkoja huollettiin viime startin jälkeen ja sai muutenkin vähän hengähtää. Treeneissä kaikki ok ja viime viikolla käytiin ajamassa ratahiitti. Paikka voi olla hankala mutta ehjällä juoksulla ei ole ulkona.

Lähtö 5

Emma Väre: Prickly Rose (11) oli viimeksi semmonen kuin osaa, sen jälkeen ollu kotona tosi pörhäkkä. Jos jatkaa samalla tasolla niin odotan hyvää suoritusta, viimeisteli oikein hyvin.

Lähtö 8

Emma Väre: Stonecapes Victor (10) oli viimeks oikein hyvä vaikka vähän sutikin menemään, nyt kesäkengät alla tähän starttiin. Kotona kaikki hyvin välissä.

Lähtö 9

Ilona Mäkinen: Itte Juakalekselle (2) toinen monte ja kovia konkareita vastassa. Rahasija olisi iloinen yllätys.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi