Kari Venäläinen ohjastaa tämän päivän ideaa.
Kari Venäläinen ohjastaa tämän päivän ideaa.Kuva: Anu Leppänen

Hevosurheilun Toto5-ideavihje Teivo: Nappivarmistuksia suosikeille

Yllätysherkän rivin suurimman suosikin Space Oddityn tueksi nostetaan turhan pienelle peliosuudelle jäänyt Noelle Aqi.

Huhtikuussa Kouvolan voittokisassa keulasta sooloillut Noelle Aqi ei ole pystynyt muissa viime starteissa hankalista asemista kärkeen, mutta otollinen nelosrata siivittää Kari Venäläisen ajamaa tammaa Teivossa kohti mahdollista yllätystä T5-4:ssa.

Myös edellisen kohteen kyvykäs Wiliam Way mahdutetaan lapulle suosikki Crossfire Happensin tueksi. Myös päätöskohteesta poimitaan kaksi hevosta peleihin. Nousukuntoiset Stardust Comery ja Rawit ovat viimekertaista paremmilta lähtöpaikoilta vahvoilla, kun taas Vermossa johtopaikalta hallinnut So Long Suckers pudotetaan takarivin paikalta pois systeemistä.

Toto-kupongille tästä linkistä

Hevosurheilun Toto5-ideasysteemi Teivo

Toto5-1: 9, 7, 4, 3, 12, 2, 6, 5 (11, 1)

Toto5-2: 8, 9, 4, 7, 3 (2, 12)

Toto5-3: 7, 11 (9, 3)

Toto5-4: 5, 4 (7, 3)

Toto5-5: 4, 5 (2, 9)

8 x 5 x 2 x 2 x 2 = 320 riviä – 32,00 euroa 0,10 euron peruspanoksella.

Valmentajakommentit Mobiilihepasta

Lähtö 3

Mari Salminen: Cosla (2) sai viimeksi vihdoin ehjän suorituksen. Josko lapsellinen nuorimies alkaisi pikkuhiljaa ymmärtää jutun juonen.

Lähtö 4

Mari Salminen: Capercaillie Cockin (8) lähtörata ei suosi mailin matkalla menestymistä. Yritetään suosiolla saada ruuna takapareihin jo kiihdytyksestä, jos se itse vain suostuu. Varustemuutokset: Vetolaput pois, ja tilalle elämänsä ensimmäistä kertaa vedettävät korvatupot.

Lähtö 6

Emma Karttunen: Tsarinan (3) kanssa palaillaan pieneltä sairaspaussilta, tamma treenaa hyvin. Katsotaan ajetaanko ilman kenkiä, siitä etua kyllä tälle.

Jari Äikäs: Wiliam Wayltä (11) löytyi edelisen startin jälkeen nivusesta hieman ongelmaa. Nyt pitäisi olla niiltäosin ok.

Lähtö 8

Etta Pakkanen: So Long Suckers (9) on hyvässä kunnossa, viimeksi hieno voitto tasaisen reippaamma matkavauhdilla keulajuoksun päätteeksi. Tasainen lähtö ja takarivistä on juoksunkulun armoilla. Jos pääsee alussa hyvin läpi, menestys ei yllättäisi. Hitaasta matkavauhdista kirivoitto olisi iso yllätys.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi